fkol k4 έγραψε: konnn έγραψε:Γενικότερα όλοι έχουν δικαίωμα να λεν τη γνώμη τους και στην περίπτωση που στηλιτεύουν κάτι πρέπει να το τεκμηριώνουν.
Ουδεμία αντίρρηση. Αυτό ακριβώς έκανα.
Στηλίτευσα τη ρητορική φανατισμού που παρατηρείται στο φόρουμ απευθυνόμενη κατά παντός υπευθύνου ή μη και το τεκμηρίωσα με το (φυσικά πιο ακραίο, άρα πιο ευδιάκριτο) παράδειγμα του σε ποιο σημείο οδήγησε η πρακτική αυτή στη Μέση Ανατολή.
Εδώ αναφερόμουν στην αρχική τοποθέτηση του μέλους σχετικά με το ubuntu.
fkol k4 έγραψε:Εμένα στα 40 μου πλέον όταν με φτύνουν δεν ανοίγω ομπρέλα χαμογελώντας. Δικαίωμά όποιου θέλει να το κάνει βέβαια, αλλά να μη μου λέει να ηρεμήσω.
Και καλά κάνεις, αν αυτό είναι που θες. Όμως τα μέλη, το μερικό σύνολο δλδ , έδειξε με τον τρόπο του πως αυτά που ισχυρίζεται το νέο μέλος δεν έχουν κάποια γερή βάση άρα σαν ισχυρισμός απορρίπτεται. Ίσως αυτό είναι τελικά το μέγιστο ζητούμενο απ' την κοινωνία.
fkol k4 έγραψε:Παρουσιάστε όποια άποψη θέλετε, εσείς έχετε τα γαλόνια στο φόρουμ.
Αυτό που λέω είναι πως σε λίγο δεν θα έχετε άτομα να τις διαβάζουν.
Δε νομίζω πως υπάρχει πολιτική προσέλευσης ή απομάκρυνσης κόσμου από-προς το φόρουμ. Απλά θα θέλαμε να συνεισφέρουν, στη διανομή , οι περισσότεροι , οπότε δε θέλουμε να λείπει κανένας.Οι ειδικές ομάδες δεν έχουν να χάσουν ή να κερδίσουν από αυτό.
Είμαστε ένα τεχνικό φόρουμ προσανατολισμένο στο ubuntu και προσπαθούμε να αντιπροσωπεύσουμε την κοινότητα της διανομής αυτής.