hliasmdp έγραψε:Διάβασα τα μηνύματα της πρώτης σελίδας και ήθελα να ρωτήσω:
Το ξενέρωμα για την έκδοση αυτή του ubuntu υπάρχει μόνο απ'τη μεριά των ανθρώπων που γνωρίζουν πέντε δέκα εκατό πράγματα από λινουξ;;
Μην μπερδεύεσαι από τα μηνύματα της πρώτης σελίδας.
Η ψηφοφορία εδώ:
viewtopic.php?f=45&t=20976 δείχνει ότι τα καινούρια γραφικά περιβάλλοντα αρέσουν στην πλειοψηφία.
Απλά, αυτοί που έχουν παράπονα συνήθως εκφράζονται πιο έντονα από αυτούς που βλέπουν την αλλαγή πιο θετικά, λογικό είναι αν το καλοσκεφτείς. Αν δεν έχεις παράπονο τι να κάνεις, ν' αρχίσεις τα ζήτω;
hliasmdp έγραψε:εγώ που δεν κατέω πράμα από γλώσσες προγ/σμου και τα έβαλα πριν μέρες μου φαίνεται καλό κι ωραίο λειτουργικό και πιο πολύ μου αρέσει σαν φιλοσοφία και γι'αυτό δεν το άφησα στην άκρη
Δεν έχει να κάνει με γλώσσες προγραμματισμού, απλά οι παλαιότεροι χρήστες έχουν συνηθίσει περισσότερο καιρό το παλιό περιβάλλον από ότι οι υπόλοιποι. Άρα τους είναι λίγο δυσκολότερο να συνηθίσουν την αλλαγή.
Ακραίες θέσεις για «ξεπουλήματα» και άλλα τέτοια, πολύ λίγοι έχουν εκφράσει.
hliasmdp έγραψε:Μπορεί να συνδυαστεί αυτό το λειτούργικο να είνια εύχρηστο και γι'αυτούς που δεν ξέρουν και δεν θέλουν να εμβαθύνουν αλλά και γι'αυτούς που γουστάρουν τρελά;;
Όρεξη να 'χεις κι όλα γίνονται.