Φίλε monkgr,τον υπολογιστή μου τον έχω περισσότερο σαν καθημερινή ψυχαγωγία και εκπαιδευτικό υλικό για πληροφορική,παρά για εργασία!Στο κάτω κάτω τι δουλειά?16 είμαι!

Anyway,αυτό που με παραξένεψε αυτές τις μέρες είναι ότι έκανα μια μικροέρευνα για Fedora και Arch(Gentoo όχι ακόμα) και ενώ ήξερα,ειδικά για το Fedora,ότι έχει ότι πιο τελευταίο στον τομέα του ανοιχτού λογισμικού,το μόνο στο οποίο είναι πιο μπροστά από το Ubuntu(μιλώντας βέβαια για το ακυκλοφόρητο Goddard,το Fedora 13,που είναι σε beta ακόμα) είναι ότι έχει πυρήνα τον 2.6.33.x και τίποτα παραπάνω.GNOME 2.30,KDE 4.4 και έτσι...Το Arch από την άλλη το είδα και πιο πίσω(έχει καιρό να βγει καινούρια έκδοση??)...Και έχοντας δουλέψει,παρ' ότι περιορισμένα,με Fedora γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι το Ubuntu αν μη τι άλλο είναι και πιο όμορφο και πιο απλό.Αν λοιπόν δεν έχει κάτι το πολύ special να μου προσφέρει γιατί να μπω στη διαδικασία?
Off topic:Έχει τσεκάρει κανείς τον Μονομάχο 5?Πολύ φαντεζί είναι!Αν και μοιάζει περισσότερο με mint τώρα πια παρά με Ubuntu(όχι ότι έχει καμιά τεράστια διαφορά,αλλά λέμε τώρα)
Επίπεδο γνώσεων Linux:Ε...Ε...Το παλεύω - Προγραμματισμός:Όχι - Αγγλικά:Καλά
Λάπτοπ HP Pavillion dv7,intel Core 2 Duo Centrino 2.4 GHz,4096Mb RAM,640Gb HDD
ATi Radeon 4650 HD 1Gb VRAM
Ubuntu 10.04 Lucid Lynx και το αντίστοιχο Kubuntu(όλα πακέτο!

)