Ταξινόμηση Φακέλων

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Ταξινόμηση Φακέλων

Δημοσίευσηαπό panos_ts » 09 Σεπ 2010, 17:36

Καλησπέρα σε όλους!

Επειδή η προεπιλεγμένη προβολή φακέλων δυστυχώς δεν με βολεύει, ψάχνω να βρω πως γίνεται να προβάλλονται τα αρχεία όλων των φακέλων κατά ένα συγκεκριμένο τρόπο.
Για την ακρίβεια, θέλω όταν ανοίγω έναν οποιοδήποτε φάκελο, τα αρχεία του και οι υποφάκελοί του, να προβάλλονται σε "Compact View" και "Arranged by Type".

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιτευχθεί το παραπάνω;
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναί ┃ Αγγλικά: 'Αριστα
Προδιαγραφές PC ⇛ Intel Core i7 3770k ┃ 8GB RAM ┃ onBoard
panos_ts
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Ταξινόμηση Φακέλων

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 09 Σεπ 2010, 18:02

Στον ναυτίλο: Επεξεργασία -> Προτιμήσεις -> Καρτέλα προβολές και διαλέγεις ανάλογα. Από δοκιμές που έκανα οι όποιες αλλαγές εφαρμόζονται σ' όλους τους φακέλους και υποφακέλους πλην του προσωπικό φάκελο του χρήστη. Δεν ξέρω αν είναι bug ή για κάποιον λόγο θεώρησαν οι προγραμματιστές ότι είναι σωστό έτσι.
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Re: Ταξινόμηση Φακέλων

Δημοσίευσηαπό panos_ts » 09 Σεπ 2010, 18:13

Epirotes έγραψε:Στον ναυτίλο: Επεξεργασία -> Προτιμήσεις -> Καρτέλα προβολές και διαλέγεις ανάλογα. Από δοκιμές που έκανα οι όποιες αλλαγές εφαρμόζονται σ' όλους τους φακέλους και υποφακέλους πλην του προσωπικό φάκελο του χρήστη. Δεν ξέρω αν είναι bug ή για κάποιον λόγο θεώρησαν οι προγραμματιστές ότι είναι σωστό έτσι.

Ευχαριστώ πολύ! Πάντως στο Home Folder μου τα ταξινόμησε κανονικά όπως και σε όλους τους υπόλοιπους φακέλους...

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα γιατί δεν νομίζω ότι αξίζει να ανοίξω θέμα...
Στο Computer, μου εμφανίζει κανονικά όλους τους δίσκους και το DVD-RW, αλλά επίσης μου εμφανίζει και το System Reserved (ένα Partition των 100ΜΒ που χρησιμοποιούν τα Windows). Αυτό γίνεται κάπως να το αφαιρέσω;
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναί ┃ Αγγλικά: 'Αριστα
Προδιαγραφές PC ⇛ Intel Core i7 3770k ┃ 8GB RAM ┃ onBoard
panos_ts
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization