Χθες αποσυμπίεζα κάτι αρχεία μέσα στο home και μου έβγαλε ειδοποίηση ότι υπάρχει μόνο ~700Μb χώρου κτλ.
Πάτησα αγνόηση και στη συνέχεια έκανα σε κάποια άλλα αρχεία αποκοπή/επικόλληση εκτός του δίσκου γιά να
δημιουργήσω χώρο.
Το αποτέλεσμα ήταν μία μαύρη νεκρή οθόνη οπότε αφού περίμενα 15 - 20 λεπτά μπας και γίνει τίποτα αναγκάστηκα να τον κλείσω με το κουμπί του υ/η.Τα κολλημένα αρχεία και το πρόβλημα χώρου τα έλυσα με ένα live cd, γιατί δεν με άφηνε ούτε με sudo nautilus να σβήσω τα αρχεία που περίσευαν αφού τον ξαναάνοιξα.
Σήμερα λοιπόν, η επιφάνεια εργασίας μου είναι κενή, το home δεν ανοίγει παρα μόνο με sudo nautilus (μου το γυρνάει και με το αρχικό wallpaper), και οι τοποθεσίες δεν μου ανοίγουν κανένα δίσκο.
Διάβασα τα αντίστοιχα προβλήματα σε άλλα post και ενδεικτικά παραθέτω τα αποτελέσματα των εξής εντολών:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
j0hn-e@john-e:~$ nautilus
/home/j0hn-e/.themes/T-ish-Brushed-Aquastyle/gtk-2.0/gtkrc:60: Clearlooks configuration option "sunkenmenu" is not supported and will be ignored.
/home/j0hn-e/.themes/T-ish-Brushed-Aquastyle/gtk-2.0/gtkrc:61: Clearlooks configuration option "menuitemstyle" is not supported and will be ignored.
/home/j0hn-e/.themes/T-ish-Brushed-Aquastyle/gtk-2.0/gtkrc:62: Clearlooks configuration option "listviewitemstyle" is not supported and will be ignored.
/home/j0hn-e/.themes/T-ish-Brushed-Aquastyle/gtk-2.0/gtkrc:63: Clearlooks configuration option "progressbarstyle" is not supported and will be ignored.
(nautilus:3128): Eel-CRITICAL **: eel_preferences_get_boolean: assertion `preferences_is_initialized ()' failed
** (nautilus:3128): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'UploadFinished'
** (nautilus:3128): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'DownloadFinished'
** (nautilus:3128): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'ShareCreateError'
Segmentation fault
- Κώδικας: Επιλογή όλων
j0hn-e@john-e:~$ killall nautilus
nautilus: no process found
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.