Προβλημα με Openbox χωρις windows manager

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Προβλημα με Openbox χωρις windows manager

Δημοσίευσηαπό nikos22 » 28 Οκτ 2011, 17:00

Καλησπερα στο φορουμ! Σημερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το συστημα μου που με αναγκαζει να γραφω αυτο το μηνυμα απο windows xp... :wtf:
εχω λοιπον ubuntu 10.10 και για γραφικο περιβαλλον openbox ( μαλιστα εχω σεταρει και τον chromiun να μου ανοιγει κατ΄ ευθειαν μιμουμενος κατα καποιον τροπο το Chrome OS). στη login screen του ubuntu λοιπον επιλεγω το ''cromium session". και επειδη βαριομουν να βαζω καθε φορα τον κωδικο μου, απενεργοποιησα την επιλογη να μου τον ζηταει στο starup. Ετσι με το που ανοιγε το μηχανημα μου, εμπαινε κατ΄ ευθειαν στο cromium session.
Σημερα λοιπον αποφασισα να σκαλισω λιγο το Openbox και εκανα log in στο openbox session.... Νομιζα οτι θα δω καποιο panel αλλα τιποτα. Εμφανιζει μονο μια μαυρη οθονη και το δεικτη του ποντικιου. Προφανως δεν ανοιξε με καποιον WM. Με reboot απλα θα ξαναμπει στο τελευταιο session, οποτε παλι τα ιδια...
Ψαχνωντας σε forum και δοκιμαζοτας ο,τι shortcut μπορουσα να φανταστω, δεν εχω ακομα καταφερει να ανοιξω εστω το terminal για να κανω log out...

Δεν περιμενα ποτε οτι ενα τοσο χαζο προβλημα θα με ταλαιπωρουσε τοσο.. :sick: Στην ουσια εκανα το συστημα μου αχρηστο!
Οποιαδηποτε ιδεα θα με βοηθουσε! Ενα απλο log out θελω να κανω!
Γνώσεις ⇛ Linux: Μετριο┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 + Windows XP SP3 σε turbo-X laptop (clevo d400v)
Προδιαγραφές ⇛ Intel P4 3Ghz│ 768 Mb │ Ati Radeon 9600 128Mb │
nikos22
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Προβλημα με Openbox χωρις windows manager

Δημοσίευσηαπό Aeron » 28 Οκτ 2011, 17:49

κανε δεξί κλικ οπουδήποτε στην οθόνη.
Γνώσεις ⇛ Linux:Μέτριο ┃ Προγραμματισμός:Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 12.04, linux mint 12, pclinuxos 12 σε ECS G31T-M7
Προδιαγραφές ⇛ intel core2 quad 9400 s775/2,66 │Ram: 4gb ddr2 │ nvidia geforce 9600 gt │ TFT asus 22" vw221d
Άβαταρ μέλους
Aeron
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization