υπάρχουν deb πακέτα ??
υπάρχουν αποθετήρια??
μπορει να γίνει κάτι τετοιο
Συντονιστής: adem1

Dimitrios.gr έγραψε:
Πως μπορώ να εγκαταστήσω το Gnome 2.32 στο ubuntu 12.04 ????
υπάρχουν deb πακέτα ??

Dimitrios.gr έγραψε:βασικα το ειχα γραψει παλαιοτερα πως δεν μου αρέσει ο copyrigit μου θυμίζει microsoft copyright

simosx έγραψε:Off topic:Dimitrios.gr έγραψε:βασικα το ειχα γραψει παλαιοτερα πως δεν μου αρέσει ο copyrigit μου θυμίζει microsoft copyright
Τι ακριβώς δε σου αρέσει με το Copyright;
Υπάρχει γενικά σύγχυση για το τι σημαίνει Copyright.
Για να διαπιστώσω αν πράγματι θέλει περισσότερη κουβέντα το θέμα με το Copyright, πιστεύεις ότι η έκφραση «η άδεια GPL βασίζεται στο copyright» είναι λάθος; Αν ναι, τότε ξεκινούμε σχετική κουβέντα στην ενότητα για Φιλοσοφία του φόρουμ μας.

PaPo έγραψε:Το gnome 3 είναι πλέον αυτό που είναι διαθεσίμο στην 12.04.. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις το gnome-panel το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με το gnome 2, δηλαδή έχει Εφαρμογές-Τοποθεσίες και το μενού Σύστημα είναι ενσωματωμένο στις Εφαρμογές..
Άνοιξε τερματικό ή το synaptic και ψάξε για το gnome panel.. Το κάνεις εγκατάσταση, κάνεις επανεκκίνηση και απλά όταν σου βγάλει την οθόνη σύνδεσης δίπλα από εκεί που βάζεις το κωδικό σου έχει μία πατούσα, πατάς εκεί και επιλέγεις το gnome classic(είτε το no effects είτε το άλλο)
Η άλλη λύση είναι το mate που σε είπε ο Σίμος.. Αποθετήρια απ' το ίδιο το gnome δεν γνωρίζω αν υπάρχουν για να περάσεις την 2.32, σου προτείνω το gnome-panel που είναι ότι πιο κοντινό.... Κι εγώ αυτό έχω..
Off topic:
Αλλό GPL και άλλο copyrigth..... Καμία σχέση μεταξύ τους.....

PaPo έγραψε:
Αλλό GPL και άλλο copyrigth..... Καμία σχέση μεταξύ τους.....

simosx έγραψε:Off topic:
Για να εφαρμοστεί η GPL (άδεια copyleft), τότε κάποιος/κάποιοι πρέπει να έχουν το Copyright του λογισμικού. Αν το λογισμικό είναι public domain, τότε δε μπορείς να βάλεις την άδεια GPL. Δίχως copyright, δε μπορεί να εφαρμοστεί η GPL.

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization