πρόβλημα με super-boot-manager (burg)

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

πρόβλημα με super-boot-manager (burg)

Δημοσίευσηαπό Dimitrios.gr » 28 Αύγ 2013, 17:49

Αν μπορεί καποιος να βοηθησει δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν μπορει να κανει εγκατασταση το burg μου βγάζει αυτο το σφάλμα

αν μπορει κάποιος να βοηθήσει
σας ευχαριστώ
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτριο
Λειτουργικό ⇛ Linux x32
Προδιαγραφές ⇛ AMD FX 8350 │4GB │ Audio Realtek ALC889│ TFT 19"
Κάρτα Γραφικών ⇛ NVIDIA gtx 650 TI BOOST

-------------------------------------------------------------------------------------------
Η Εξουσία που αποκτήθηκε παράνομα,ποτέ δεν χρησιμοποιείται για το καλό των ανθρώπων (Τάκιτος)
Όσο ποιο σάπιο είναι ένα κράτος τόσο πληθύνονται οι νόμοι. (Τάκιτος)
πᾶ­σά τε ἐ­πι­στή­μη χω­ρι­ζο­μέ­νη δι­και­ο­σύ­νης καὶ τῆς ἄλ­λης ἀ­ρε­τῆς πα­νουρ­γί­α, οὐ σο­φί­α φα­ί­νε­ται .(Πλάτων)
Dimitrios.gr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Re: πρόβλημα με super-boot-manager (burg)

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 29 Αύγ 2013, 22:48

Έχεις και τους 2 bootloader (Grub και burg) αν και βασίζεται πολύ ο burg στον grub;
Ακόμη έχεις προβλήματα στο boot;
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitrios.gr » 30 Αύγ 2013, 15:50

pc_magas έγραψε:Έχεις και τους 2 bootloader (grub και burg) αν και βασίζεται πολύ ο burg στον grub;

ναι έχω :( βασικα δεν ακαταφερα να βάλλω το ubuntu με επιτυχία, και έτσι έχω το χάλι όσο βλέπω αυτο, το χάλι , το w!nd0w$ 8 τόσο ποιο πολύ μου αρέσει το unity :) :lol:
Λειτουργικό ⇛ Linux x32

-------------------------------------------------------------------------------------------
Η Εξουσία που αποκτήθηκε παράνομα,ποτέ δεν χρησιμοποιείται για το καλό των ανθρώπων (Τάκιτος)
πᾶ­σά τε ἐ­πι­στή­μη χω­ρι­ζο­μέ­νη δι­και­ο­σύ­νης καὶ τῆς ἄλ­λης ἀ­ρε­τῆς πα­νουρ­γί­α, οὐ σο­φί­α φα­ί­νε­ται .(Πλάτων)
Dimitrios.gr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 01 Σεπ 2013, 20:31

Dimitrios.gr έγραψε:
pc_magas έγραψε:Έχεις και τους 2 bootloader (grub και burg) αν και βασίζεται πολύ ο burg στον grub;

ναι έχω :( βασικα δεν ακαταφερα να βάλλω το ubuntu με επιτυχία, και έτσι έχω το χάλι όσο βλέπω αυτο, το χάλι , το w!nd0w$ 8 τόσο ποιο πολύ μου αρέσει το unity :) :lol:

Για δοκίμασε αυτό μέσω τερματικού:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo update-burg
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitrios.gr » 01 Σεπ 2013, 21:36

pc_magas έγραψε:
Dimitrios.gr έγραψε:

Για δοκίμασε αυτό μέσω τερματικού:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo update-burg

τελικα το σφάλμα διορθώθηκε ή τουλάχιστον δεν ξανα εμφανίστηκε , έκανα επανεγκατάσταση το ubuntu , μπας και "έκανα κανενα λάθος στην εγκατάσταση με το grub αλλα τπτ,""
ουτε το burg λειτουργεί , αλλα χωρίς κάποια εμφάνιση κάποιου λάθους , αλλά ούτε και ο εκκινητής grub ,θα περιμένω την καινούργια έκδοση ubuntu , ίσως το latop είναι πολύ καινούργιο και δεν υπάρχει υποστήριξη ...
Λειτουργικό ⇛ Linux x32

Dimitrios.gr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization