Χρησιμοποιω Μαυρα θεματα (Dorian και Delorean Dark) και για τα κουμπια close, minimize, maximize μου δινει κατι στρογγυλα μικρα σε ασπρο και πορτοκαλι χρωμμα που δεν μου αρεσουν!
Μενω οπως εχει δηλαδη δεν μπορω να κανω κατι, καλα καταλαβα;
Για τα cursor theme θα δοκιμασω και αλλα θεματα οπως λες.
Learner έγραψε: αν κι εγώ θα προτιμούσα κρυφό φάκελο .icons στον προσωπικό σου κατάλογο, από το /usr/share/icons/ και φυσικά το Unity Tweak Tool.
Δοκιμασα και στον κρυφο φακελο .icons αλλα τιποτα (καλος θα το ψαξω και με αλους cursors.)
Για τα θεματα εμφανισης ποια ειναι προτιμοτερη διαδρομη, ο κρυφος φακελος .themes η /usr/share/themes;
To Unitu Tweak Tool εχω, αν και μου δημιουργησε προβλημα πριν λιγες μερες μεχρι που αναγκαστηκα και επανεγκατεστησα απ την αρχη ολο το Ubuntu δυο φορες!
Εχει προβλημα με το Hot Corner (δεν ξερω αν ειναι μονο σε μενα).
Πειραξα κατι στα Hot Corners απ το Unitu Tweak/Window Manager και μετα καθε φορα που εβαζα το βελακι πανω στην γωνια παγωνε το συστημα και αναγκαζομουν να κανω reboot απο tty.
Tωρα κατεβασα το CompizConfig Settings Manager και χρησιμοποιω απο εκει το Hot Corner και δεν το πειραζω καν το Unitu Tweak γιατι θα μου κανει το ιδιο!
Αν και το Compiz ξεχναει την εντολη που του δινω και αναγκαζομαι σχεδον σε καθε εισοδο να την ενεργοποιω παλι, αλλα δεν με πειραζει καθολου μιας και ειναι προτιμοτερο απo φορματ!