Καλησπέρα.Μετά από update,από το mate-panel μου,χάθηκαν κάποια applets.Θέλοντας να τα εγκαταστήσω πάλι,προέκυψε το παρακάτω bug:
heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$ sudo apt-get install mate-applets
[sudo] password for heavymetallicus:
Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Ολοκληρώθηκε
Κατασκευή Δένδρου Εξαρτήσεων
Ανάγνωση περιγραφής της τρέχουσας κατάσταση... Ολοκληρώθηκε
Τα ακόλουθα ΝΕΑ πακέτα θα εγκατασταθούν:
mate-applets
0 αναβαθμίστηκαν, 1 νέο εγκατεστημένα, 0 θα αφαιρεθούν και 0 δεν αναβαθμίζονται.
Χρειάζεται να μεταφορτωθούν 0 B/343 kB από αρχεία.
Μετά από αυτή τη λειτουργία, θα χρησιμοποιηθούν 1248 kB χώρου από το δίσκο.
(Ανάγνωση βάσης δεδομένων ... 353594 files and directories currently installed.)
Γίνεται αποσυμπίεση mate-applets (από .../mate-applets_1.8.1+dfsg1-1~precise1_i386.deb) ...
dpkg: σφάλμα στην επεξεργασία του /var/cache/apt/archives/mate-applets_1.8.1+dfsg1-1~precise1_i386.deb (--unpack):
trying to overwrite '/usr/share/man/man1/cpufreq-selector.1.gz', which is also in package gnome-applets 3.4.1-0ubuntu1
No apport report written because MaxReports is reached already
dpkg-deb: error: subprocess paste was killed by signal (Διακοπείσα σωλήνωση)
Επεξεργασία των trigger για man-db ...
Προέκυψαν σφάλματα κατά την επεξεργασία του:
/var/cache/apt/archives/mate-applets_1.8.1+dfsg1-1~precise1_i386.deb
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
heavymetallicus@HEAVYMETAL:~$
Εγινε "σύγκρουση" αρχείων και δεν μπορώ να κάνω την εγκατάσταση που θέλω.Μέχρι και πριν 5 μέρες όλα ήταν ΟΚ !Και τα δύο panel λειτουργούσαν άψογα,στο αντίστοιχο δικό τους περιβάλλον.Το trisquel,μια και βασίζεται στο Ubuntu 12.04,το αντιμετωπίζω σαν να έχω το τελευταίο.Συνέβει κάτι σαν κι αυτό:
http://web.archiveorange.com/archive/v/mK9nVWRnjGSzsQrWoxhCΥπάρχει λύση;
Και επειδή έχω το TimeShift για backup συστήματος,αν κάνω browse σε ένα snapshots για παρελθόντα αρχεία μου,μήπως θα μπορέσω χειροκίνητα,να εντοπίσω τα χαμένα applets,για να τα αναπληρώσω στον αντίστοιχο φάκελό του;;;;; Προσπάθησα αρκετά,αλλά τίποτα.Το πρόβλημά μου το εντοπίζω στο ότι μάλλον δεν βρίσκω τις σωστές διαδρομές των εγκαταστημένων applets στα αρχεία συστήματος.Καμιά βοήθεια σχετικά με αυτή τη λύση;;;;;;;;
Η διανομή μου Trisquel GNU/Linux 6.0.1 LTS Toutatis,με Gnome και Μate διαχειριστές.