Διαφορετικοί χρήστες, ο κάθε ένας με διαφορετική γλώσσα.

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Διαφορετικοί χρήστες, ο κάθε ένας με διαφορετική γλώσσα.

Δημοσίευσηαπό minios67 » 21 Σεπ 2015, 08:05

Θα περάσω Linux στον υπολογιστή που του αδερφού μου που ζει στην Αυστρία.
Επειδή συνεννοείται σε τρις γλώσσες, Ελληνικά, Γερμανικά, και Σλοβάκικα, κι επειδή είναι πολλές φορές αναγκαίο ο ίδιος ή άτομα του περιβάλλοντος του να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή του σε κάποια από αυτές τις γλώσσες σκέφτομαι να δημιουργήσω τρις χρήστες με ονόματα χρηστών την ονομασία της γλώσσας, Ελληνικά, Deutsch, slovenský. Οι τρις χρήστες-γλώσσες να έχουν τον ίδιο κωδικό αλλά το περιβάλλον εργασίας να είναι στην αντίστοιχη γλώσσα.
Κατ' αρχήν θεωρώ ότι αυτό γίνεται, ενημερώστε με αν κάνω λάθος. Θέλω να ρωτήσω, αν αυτό γίνεται πόσο σταθερό είναι; Αν παρουσιάζει προβλήματα. Αν το μου το συστήνετε ή όχι.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Θύμιος – Μεσολόγγι
Πάντα νέος στο Linux /Προγραμματισμός: Όχι-Basic σας κάνει;/Αγγλικά: όχι καλά, καταλαβαίνω αρκετά καλά.
Άβαταρ μέλους
minios67
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Διαφορετικοί χρήστες, ο κάθε ένας με διαφορετική γλώσσα.

Δημοσίευσηαπό Learner » 21 Σεπ 2015, 08:51

minios67 έγραψε:Κατ' αρχήν θεωρώ ότι αυτό γίνεται, ενημερώστε με αν κάνω λάθος. Θέλω να ρωτήσω, αν αυτό γίνεται πόσο σταθερό είναι; Αν παρουσιάζει προβλήματα. Αν το μου το συστήνετε ή όχι.

Κι εγώ θεωρώ ότι γίνεται. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την αντίστοιχη γλωσσική υποστήριξη και έπειτα να ορίσεις διαφορετική γλώσσα σε κάθε χρήστη. Δεν βλέπω που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, εκτός της πλήρης μετάφρασης.
Δηλαδή, ξέρουμε ότι τα αγγλικά και ελληνικά είναι εντάξει, για τα σλοβάκικα δεν ξέρω (αν είναι μεταφρασμένο το Ubuntu 100%).
About Me
NickTux@GitHub

Spoiler: show
1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization