shutdown/αλλαγή μετά απο δικό μου λάθος...

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

shutdown/αλλαγή μετά απο δικό μου λάθος...

Δημοσίευσηαπό sv2evs » 23 Μαρ 2009, 17:18

Καλησπέρα,

Μετά απο κάποιο δικό μου λάθος και δικής μου επιλογής απεγκατάστασης κάποιας εφαρμογής μέσα απο το Ubuntu 8.10 που έχω σεταρισμένο μια χαρά προς το παρών και λειτουργεί άψογα...χθες δεν μου εμφανίζονταν οι 2 μπάρες πάνω/κάτω στην επιφάνεια εργασίας. Ψάχνωντας στο ίντερνετ, βρήκα την εντολή sudo apt-get install gnome-panel...εμφανίστηκαν κανονικά και πάλι, με μόνη διαφορά το κουμπί για τον τερματισμό/επανεκκίνηση κτλ. Πριν ήταν ένα κόκκινο button και εγώ μετά απο δική μου επιλογή εμφάνισα ένα γκρι που πατώντας το αντί να βγάλει μια λίστα με επιλογές μου ανοίγει ένα παράθυρο με 3 επιλογές για επανεκίνηση/τερματισμό και αναστολή. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να επαναφέρω τον τερματισμό και τις υπόλοιπες επιλογές εκεί που ήταν, θα του ήμουν ευγνώμων.
http://noimatiki.blogspot.com

Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Καλά
Διανομή ⇛ Ubuntu 9.04 (32 bit)
Προδιαγραφές ⇛ Pentium 4 │ RAM 1.0GB │ GeForce 7600 │ TFT 17"
sv2evs
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: shutdown/αλλαγή μετά απο δικό μου λάθος...

Δημοσίευσηαπό vista killer » 23 Μαρ 2009, 17:28

Για κάνε δεξί κλικ πάνω στην μπάρα και επέλεξε προσθήκη εφαρμογίδιου και δες μήπως υπάρχει το κουμπακι shutdown.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 23 Μαρ 2009, 19:24

sv2evs έγραψε:Καλησπέρα,

Μετά απο κάποιο δικό μου λάθος και δικής μου επιλογής απεγκατάστασης κάποιας εφαρμογής μέσα απο το Ubuntu 8.10 που έχω σεταρισμένο μια χαρά προς το παρών και λειτουργεί άψογα...χθες δεν μου εμφανίζονταν οι 2 μπάρες πάνω/κάτω στην επιφάνεια εργασίας. Ψάχνωντας στο ίντερνετ, βρήκα την εντολή sudo apt-get install gnome-panel...εμφανίστηκαν κανονικά και πάλι, με μόνη διαφορά το κουμπί για τον τερματισμό/επανεκκίνηση κτλ. Πριν ήταν ένα κόκκινο button και εγώ μετά απο δική μου επιλογή εμφάνισα ένα γκρι που πατώντας το αντί να βγάλει μια λίστα με επιλογές μου ανοίγει ένα παράθυρο με 3 επιλογές για επανεκίνηση/τερματισμό και αναστολή. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να επαναφέρω τον τερματισμό και τις υπόλοιπες επιλογές εκεί που ήταν, θα του ήμουν ευγνώμων.

Δεν είναι πρόβλημα , καμία φορά είναι κανονικό κόκκινο , καμία φορά είναι γρι οπότε δεν είναι πρόβλημα , εάν βγάλεις τα εφέ τότε θα είναι κανονικό .
Πατάς δεξή πλήκτρο και ξετικάρεις την επιλογή Κλείδωμα , μετά δεξή πλήκτρο και Μετακίνηση εκεί που θες , μετά ξανά τικάρεις το Κλείδωμα για να μείνει εκεί που πρέπει .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sv2evs » 23 Μαρ 2009, 20:11

linuxman έγραψε:
Δεν είναι πρόβλημα , καμία φορά είναι κανονικό κόκκινο , καμία φορά είναι γρι οπότε δεν είναι πρόβλημα , εάν βγάλεις τα εφέ τότε θα είναι κανονικό .
Πατάς δεξή πλήκτρο και ξετικάρεις την επιλογή Κλείδωμα , μετά δεξή πλήκτρο και Μετακίνηση εκεί που θες , μετά ξανά τικάρεις το Κλείδωμα για να μείνει εκεί που πρέπει .

Τώρα όπως είπα είναι γκρι...πριν ήταν κόκκινο και drop down menu. Δεν με πειράζει το χρώμα όσο το drop down (εντάξει, δεν θα πεθάνω κι'όλας) που ήταν πιο βολικό εκεί που εμφανιζόταν.

sv2evs
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Costa » 24 Μαρ 2009, 15:19

Δεξι κλικ πανω στην μπαρα προσθήκη στον πίνακα εφαρμογών-->εναλλαγή χρηστών ,ειναι αυτο που ψαχνεις
Sony Vaio VgnFS\ Intel Pentium M(1,7Ghz)\ Ram:1gb\Intel graphics card
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Costa
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sv2evs » 24 Μαρ 2009, 17:06

Costa έγραψε:Δεξι κλικ πανω στην μπαρα προσθήκη στον πίνακα εφαρμογών-->εναλλαγή χρηστών ,ειναι αυτο που ψαχνεις

:shock:

Τι σχέση έχει με το shutdown/restart ?

sv2evs
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ