Συμπεριφορά των file Explorers UBUNTU vs KUBUNTU  Το θέμα επιλύθηκε

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Συμπεριφορά των file Explorers UBUNTU vs KUBUNTU

Δημοσίευσηαπό costasem » 01 Ιουν 2009, 07:49

Εδώ και 6 μήνες χρησιμοποιώ το ubuntu και παρόλο που είμαι ευχαριστημένος αποφάσισα να εγκαταστήσω σε ένα Partition το Kubuntu. Τότε διαπίστωσα το εξής:
O dolphin λειτουργούσε διαφορετικά. Δηλαδή το πρόβλημα το οποίο εμφανίζεται όταν προσπαθώ να επιλέξω πολλά αρχεία όταν είναι στην εμφάνιση λίστας στο Ubuntu δεν υπάρχει στο Kubuntu. Sto Ubuntu όταν θέλεις να επιλέξεις με το ποντίκι πολλά αρχεία δεν λειτουργεί πρέπει να τα επιλέξεις πατώντας το shift. Στα kubuntu η συμπεριφορά είναι φυσιολογική όπως και στα windows. Δηλαδή επιλέγεις μια περιοχή με το σύρσιμο του ποντικιού και επιλέγονται όσα αρχεία είναι στην περιοχή. Ξέρει κανείς γιατί αυτό δεν συμβαίνει στο ubuntu και εάν μπορεί με κάποιο τρόπο να λυθεί;;;
Μου αρέσει το Linux αν και με παιδεύει - Dell 1564 3GB Ram -Ubuntu 10.10
Άβαταρ μέλους
costasem
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Συμπεριφορά των file Explorers UBUNTU vs KUBUNTU

Δημοσίευσηαπό logari81 » 01 Ιουν 2009, 10:20

γιατι αυτοι που εγραψαν τον Nautilus (που ειναι ο filemanager του gnome) επέλεξαν αυτην την συμπεριφορά. Δεν ειναι σφαλμα, ειναι επιλογη.

Η δυνατότητα που χρειάζεσαι και δεν υπαρχει στο List View υπαρχει όμως στο Compact View. Παντως αν εισαι περισσοτερο ευχαριστημένος με την λειτουργικότητα του KDE (Kubuntu) τότε δεν εχεις παρα να παραμεινεις σε αυτο.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Re: Συμπεριφορά των file Explorers UBUNTU vs KUBUNTU  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό costasem » 01 Ιουν 2009, 13:40

logari81 έγραψε:γιατι αυτοι που εγραψαν τον Nautilus (που ειναι ο filemanager του gnome) επέλεξαν αυτην την συμπεριφορά. Δεν ειναι σφαλμα, ειναι επιλογη.

Η δυνατότητα που χρειάζεσαι και δεν υπαρχει στο List View υπαρχει όμως στο Compact View. Παντως αν εισαι περισσοτερο ευχαριστημένος με την λειτουργικότητα του KDE (Kubuntu) τότε δεν εχεις παρα να παραμεινεις σε αυτο.

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Θα μείνω στο Ubuntu.Tο kubuntu το θεωρώ υπερβολικό για το γούστο μου και επιπλέον πολύ πιο αργό.
Μου αρέσει το Linux αν και με παιδεύει - Dell 1564 3GB Ram -Ubuntu 10.10
Άβαταρ μέλους
costasem
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization