30-04-2010 UBUNTU 10.04 LTS Release Party, FOSSCOMM

Εκδηλώσεις / ανακοινώσεις του K.L.U.G. (Κοζάνη)

Συντονιστής: the_eye

30-04-2010 UBUNTU 10.04 LTS Release Party, FOSSCOMM

Δημοσίευσηαπό atermon » 30 Απρ 2010, 16:59

Αξιότιμα μέλη της λέσχης και εγγεγραμμένοι χρήστες της ιστοσελίδας μας,

την Κυριακή, 2 Μαΐου 2010, στις έξι το απόγευμα, θα μαζευτούμε στο εργαστήρι μας, στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, Παύλου Χαρίση 23, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας έκδοσης UBUNTU 10.04 LTS. Θα γίνουν οι εκπαιδευτικές αναβαθμίσεις των κοινόχρηστων Η/Υ του εργαστηρίου. Όσοι επιθυμούν να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση για προσωπική χρήση, μη διστάσουν να φέρουν τους υπολογιστές τους μαζί. Πίτσες και αναψυκτικά θα συνεισφέρουν και αυτά στον ουρανίσκο και το στομάχι μας.

Στις 24 και 25 Απριλίου επισκέφθηκα τη FOSSCOMM στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε χώρα στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση, η οργανωνική επιτροπή με νεανική φρεσκάδα, μεράκι και όρεξη έφερε επιτυχώς εις πέρας τη δύσκολη αποστολή και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τα περίπτερα που ξεχώρισαν είναι αυτά των κοινοτήτων FEDORA και Chania-Lug/FREEBSD. Η παρουσία της μεγάλης κοινότητας UBUNTU χαρακτηριστικά μου θύμησε το ρητό "Είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι". Ένας εξαντλητικά μεγάλος αριθμός παρουσιάσεων και Workshops κάλυψε όλους σχεδόν τους τομείς ΕΛ/ΛΑΚ.

Αν και ο σκοπός μου ήταν η παρουσίαση της λέσχης μας και η παραμονή για δυο-τρεις ώρες επιπλέον το Σάββατο, το Δ.Σ της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ με φιλοξένησε και σπίτωσε, αφού προηγήθηκε μάσα και κρασί στην έδρα του συλλόγου. Έτσι μου δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσω και τις εκδηλώσεις της Κυριακής με ένα ελαφρύ hangover.

Η μεγάλη γιορτή των κοινοτήτων που οργανώθηκε φέτος στη Θεσσαλονίκη αφήνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία του ΕΛ/ΛΑΚ στη χώρα μας.

Στεφανίδης Φώτης
<Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους> | <Οδηγοί χρήσης>
DEBIAN "Sid" 32bit σε Sony VAIO VGN-FE11S
Intel T2400(1,83 GHz) │ 2GB DDR2 │ NVIDIA GeForce Go 7400 │Intel 3945ABG │Intel 82801G(ICH7 Family) │ TFT 15.4" WXGA
Άβαταρ μέλους
atermon
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις / Ανακοινώσεις K.L.U.G.