talassa έγραψε:Καλησπερα.
Απο οταν εγκατεστησα το Λινουξ στο υπολογιστή μου, μου φαινεται οτι η ναυσιπλοια στο ιντερνετ ειναι πιο σιγαλη. Δηλαδη τωρα φορτωνει πιο σιγα τις σελιδες, και πλεω στο ιντερνετ πιο σιγα. Αυτο θα μπορεσε να ειναι ενα προβλημα του λινουξ;
Γειά σου talassa,
καταρχήν αντί για σιγά και σιγαλή λέμε αργά κι αργή, δηλ. στην περίπτωσή σου η σύνδεση στο διαδίκτυο (ιντερνετ) είναι αργή. Είναι αυτό πρόβλημα του Λίνουξ; Μάλλον
όχι, γιατί η δική μου εμπειρία μου δείχνει ότι συμβαίνει συνήθως το αντίθετο, δηλ. σε παράθυρα του Θείου Μπιλάκου (κοινώς windows) μπορεί να σέρνεται (να είναι αργή) η σύνδεση, αλλά στο ubuntu να πετάει. Τουλάχιστον, διαπιστώνω στο κατέβασμα αρχείων ότι κατά κανόνα η ταχύτητα μεταφόρτωσης είναι πολύ πιο γρήγορη απ' ότι στα παράθυρα του Θείου Μπιλάκου. Παρ' όλ' αυτά λέω "μάλλον όχι" για την περίπτωση να υπάρχει κάποιο σφάλμα στην εγκατάστασή σου που να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Πάντως, η ταχύτητα στο διαδίκτυο είναι και κάπως σχετική, γιατί μια σελίδα που φορτώνει σε χ χρόνο σήμερα, αύριο μπορεί να κάνει χ χρόνο παραπάνω να φορτώσει. Εξαρτάται μερικές φορές κι από την αξιοπιστία που έχει ο πάροχός σου (isp) στις συνδέσεις του. Δυστυχώς δεν έχω κάποια λύση να σου προτείνω.
zerotime97 έγραψε:γειά σας είμαι καινούργιος στο χώρο του λίνουξ χρησιμοπιώ ubuntu 10.04 θα ήθελα να μου πείτε ένα εύκολο τρόπο να συνδεθώ ασύρματα στο ίντερνετ :p
Θα ήταν καλύτερα να ανοίξεις νέο θέμα στην κατάλληλη ενότητα γι' αυτό.

Τώρα έχεις κάνει πειρατεία (highjacking) σε θέμα συγγενή μεν αλλά άσχετο με το ερώτημά σου. Χμ, μήπως κάποιος συντονιστής/διαχειριστής να το μετέφερε στην κατάλληλη ενότητα;

Οδηγίες για νέα μέλη ----
Οδηγοί - How to - Tutorials1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)