γεια χαρα στην κοινοτητα
εκανα upgrade σε 10.04 και εκτοτε δεν μπορω να δω flash video απο το youtube
ακολουθησα τον οδηγο
viewtopic.php?f=9&t=32
αλλα και παλι δεν βλεπω
μπορει καποιος να βοηθησει???
το συστημα μου ειναι i386
ευχαριστω
Συντονιστής: the_eye

sudo apt-get install flashplugin-installer

Clouzo έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ακολούθησες σωστά τον οδηγό και να μην βρήκες άκρη....Δοκίμασε αυτό
- Κώδικας: Επιλογή όλων
John φτιάξε και την υπογραφή σου για να μην αναγκάζεσαι να λες τα specs κάθε φορά

linuxman έγραψε:Clouzo έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ακολούθησες σωστά τον οδηγό και να μην βρήκες άκρη....Δοκίμασε αυτό
John φτιάξε και την υπογραφή σου για να μην αναγκάζεσαι να λες τα specs κάθε φορά
Όχι αυτό sudo apt-get install flashplugin-installer άλλα
adobe-flashplugin .

about:plugins
Clouzo έγραψε:linuxman έγραψε:Clouzo έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ακολούθησες σωστά τον οδηγό και να μην βρήκες άκρη....Δοκίμασε αυτό
Όχι αυτό sudo apt-get install flashplugin-installer άλλα
adobe-flashplugin .
Χίλια συγνώμη αλλά αν μπορείς να μου πείς αν είναι λάθος αυτό που έγραψα για να μην το επαναλάβω...σε εμένα δούλεψε πάντος...φιλικά

linuxman έγραψε:Είναι απλά flashplugin-installer που κανονικά μέσα από το Firefox σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις εγκατάσταση άλλα δεν το κάνει .
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |