πρόβλημα στον Mozilla.  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: πρόβλημα στον Mozilla.

Δημοσίευσηαπό foulos » 14 Ιαν 2011, 12:48

Παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα. Όταν έχω ανοιχτό ένα βίντεο σε μία καρτέλα και κάνει refresh ή κάνω κάποια άλλη εργασία σε άλλη καρτέλα το βίντεο σταματάει και εμφανιζει άσπρη οθόνη στην περιοχή του βίντεο. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω το πρόβλημα?
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο | Προγραμματισμός: Μέτριο |Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: ubuntu 10.4 64-bit, Windows 7 64(χ86)-bit
Μητρική :Gigabyte EP45 | Επεξεργαστής : Intel(R) Core (TM) 2 Duo 2.8 GHz E8400 | Μνήμη : 6 GB Kingston |Κάρτα Γραφικών: MSI GeForce GTX 460 Cyclone | Κάρτα Ήχου: High Definition Audio (HD Realtek ) on-board
foulos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: πρόβλημα στον Mozilla.

Δημοσίευσηαπό simosx » 14 Ιαν 2011, 13:06

foulos έγραψε:Παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα. Όταν έχω ανοιχτό ένα βίντεο σε μία καρτέλα και κάνει refresh ή κάνω κάποια άλλη εργασία σε άλλη καρτέλα το βίντεο σταματάει και εμφανιζει άσπρη οθόνη στην περιοχή του βίντεο. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω το πρόβλημα?

Το έχουμε αναφέρει και πιο πριν, ωστόσο δεν γράφτηκε σε HowTo. Έχεις 64-bit Ubuntu, και δυστυχώς από προεπιλογή γίνεται εγκατάσταση του 32-bit Flash Player, που έχει προβλήματα συμβατότητας.
Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να βγάλεις το 32-bit και να βάλεις 64-bit. Είναι κάτι που κολλάει πολύς κόσμος.

Δες http://simos.info/blog/archives/804 για οδηγίες όπου βγάζεις το Flash 32-bit και εγκαθιστάς το πακέτο για 64-bit από ένα νέο αποθετήριο PPA. Αν θέλεις να προσφέρεις κάτι στην κοινότητα, μπορείς να φτιάξεις ένα απλό οδηγό με αυτά τα απλά βήματα.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet