Συντονιστής: the_eye

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Φυσικά και υπάρχει λύση, για τα πάντα υπάρχουν λύσεις αρκεί να προσπαθήσεις και να έχεις όρεξη να μάθεις.

akounadis έγραψε:Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Φυσικά και υπάρχει λύση, για τα πάντα υπάρχουν λύσεις αρκεί να προσπαθήσεις και να έχεις όρεξη να μάθεις.
...Φίλε μου άνοιξα ένα θέμα αναφέροντας ένα πρόβλημα και ζητάω να βοηθήσετε, αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα και μου λες ότι φυσικά υπάρχει λύση...
Γνωρίζεις την λύση στο πρόβλημά μου, μπορείς να βοηθήσεις? Το να μου λες μόνο ότι υπάρχει λύση δεν λέει κάτι αυτό.
Ευχαριστώ

akounadis έγραψε:Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Φυσικά και υπάρχει λύση, για τα πάντα υπάρχουν λύσεις αρκεί να προσπαθήσεις και να έχεις όρεξη να μάθεις.
...Φίλε μου άνοιξα ένα θέμα αναφέροντας ένα πρόβλημα και ζητάω να βοηθήσετε, αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα και μου λες ότι φυσικά υπάρχει λύση...
Γνωρίζεις την λύση στο πρόβλημά μου, μπορείς να βοηθήσεις? Το να μου λες μόνο ότι υπάρχει λύση δεν λέει κάτι αυτό.
Ευχαριστώ

Κάνω έκκληση να πέσουν οι τόνοι. Διαφορετικά το θέμα θα κλειδώσει.
@ akounadis: μην αρπάζεσαι επειδή δεν σου σερβίραμε την λύση έτοιμη στο πιάτο. Κάνε αυτά που σου ζητήσανε οι Γιώργος Φιωτάκης και simosx ώστε να δούμε αν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημά σου. Το φορμάτ που σκέφτεσαι να κάνεις μάλλον άσκοπο είναι, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχεις.
έγραψε:Ζήτησα να δείξεις το μήνυμα που βλέπεις με στιγμιότυπο/screenshot. Η απάντηση που έδωσες ήταν «είναι στο άλλο PC που έχει teamviewer».
Αν θέλεις βοήθεια από μένα, βρες τρόπο για στιγμιότυπο.