Πρόβλημα με Java Script

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Πρόβλημα με Java Script

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 04 Μαρ 2011, 18:38

Φυσικά και υπάρχει λύση, για τα πάντα υπάρχουν λύσεις αρκεί να προσπαθήσεις και να έχεις όρεξη να μάθεις.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό akounadis » 04 Μαρ 2011, 19:31

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Φυσικά και υπάρχει λύση, για τα πάντα υπάρχουν λύσεις αρκεί να προσπαθήσεις και να έχεις όρεξη να μάθεις.

...Φίλε μου άνοιξα ένα θέμα αναφέροντας ένα πρόβλημα και ζητάω να βοηθήσετε, αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα και μου λες ότι φυσικά υπάρχει λύση...
Γνωρίζεις την λύση στο πρόβλημά μου, μπορείς να βοηθήσεις? Το να μου λες μόνο ότι υπάρχει λύση δεν λέει κάτι αυτό.
Ευχαριστώ
Intel Core i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz ‖ RAM 7617 MiB ‖ Dell Inc. 065C71 - Dell Inc. Inspiron 15 7000 Gaming
Intel Device [8086:591b] {i915} ⋮ nVidia Device [10de:1c8c] {nouveau}
wlp3s0: Intel Wireless 3165 [8086:3165] (rev 79) ⋮ enp2s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Συναντήσεις φίλων του Ubuntu-gr σε πόλεις της Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
akounadis
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: akounadis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 04 Μαρ 2011, 20:21

akounadis έγραψε:
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Φυσικά και υπάρχει λύση, για τα πάντα υπάρχουν λύσεις αρκεί να προσπαθήσεις και να έχεις όρεξη να μάθεις.

...Φίλε μου άνοιξα ένα θέμα αναφέροντας ένα πρόβλημα και ζητάω να βοηθήσετε, αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα και μου λες ότι φυσικά υπάρχει λύση...
Γνωρίζεις την λύση στο πρόβλημά μου, μπορείς να βοηθήσεις? Το να μου λες μόνο ότι υπάρχει λύση δεν λέει κάτι αυτό.
Ευχαριστώ

Ναι, συγνώμη που δεν παράτησα άμεσα οτιδήποτε έκανα για να ασχοληθώ με το πρόβλημα σου...
Για να σε βοηθήσει κάποιος θα πρέπει να παρέχεις και κάποια στοιχεία σχετικά με το πρόβλημα, μην έχεις την απαίτηση να μπορεί να σε βοηθήσει αποτελεσματικά κάποιος αν δεν τα παρέχεις αυτά. Όταν κάνεις γενικές ερωτήσεις, είναι επόμενο να παίρνεις γενικές απαντήσεις..
Λίγη υπομονή δε βλάπτει...

Για να συνοψίσουμε λοιπόν, έχεις ενεργοποιήσει τη javascript, έχεις ελέγξει ότι η εγκατάσταση που έχεις κάνει στο flash λειτουργεί (πχ βλέπεις video στο youtube κανονικά) και παρόλα αυτά, το zoo.gr εξακολουθεί να μην παίζει.

Αυτά τα δύο είναι βασικά για να προχωρήσουμε.

Βάλε αν θες μέσα σε code tag ό,τι σου βγάζει ο Firefox όταν γράψεις στην εργαλειοθήκη διευθύνσεων about:plugins για να είμαστε σίγουροι.
Επίσης, επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον το φίλτρο javascript.enabled του about:config, έχει τιμή true.

Εφόσον τρέχεις καθαρά προφίλ του Firefox, χωρίς επεκτάσεις δηλαδή, (αν για οποιοδήποτε λόγο κάθε φορά που φτιάχνεις νέο προφίλ βάζεις και επεκτάσεις, να τις αναφέρεις κι αυτές) και τα παραπάνω είναι κανονικά, το μόνο που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα - εκτός την εξαιρετικά απίθανη περίπτωση να είσαι σε εταιρικό περιβάλλον και να σε κόβει κάποιος διαμεσολαβητής- είναι τα cookies, αν και δοκιμάζοντας το, δεν βλέπω κάποια διαφορά στη συμπεριφορά του με ή χωρίς cookies.

EDIT.
Σημαντικό που ξέχασα:
Επίσης ανέφερε και ποια έκδοση του Firefox έχεις, αν το πρόβλημα σου παρουσιάστηκε στον 3.6.14 τότε μπορεί να λυθεί απλούστατα με αναβάθμιση
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 04 Μαρ 2011, 20:36

akounadis έγραψε:

Ευχαριστώ

Ζήτησα να δείξεις το μήνυμα που βλέπεις με στιγμιότυπο/screenshot. Η απάντηση που έδωσες ήταν «είναι στο άλλο PC που έχει teamviewer».
Αν θέλεις βοήθεια από μένα, βρες τρόπο για στιγμιότυπο.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 04 Μαρ 2011, 20:47

Κάνω έκκληση να πέσουν οι τόνοι. Διαφορετικά το θέμα θα κλειδώσει.

@ akounadis: μην αρπάζεσαι επειδή δεν σου σερβίραμε την λύση έτοιμη στο πιάτο. Κάνε αυτά που σου ζητήσανε οι Γιώργος Φιωτάκης και simosx ώστε να δούμε αν μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημά σου. Το φορμάτ που σκέφτεσαι να κάνεις μάλλον άσκοπο είναι, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχεις. ;)
Y.Γ.: Εμένα μια χαρά παίζει το zoo.gr κι ούτε μου ζήτησε να εγκαταστήσω κάτι. Μήπως το πρόβλημα είναι ότι ελέγχεις το άλλο μηχάνημα μέσω teamviewer; Aν συνδέσεις το άλλο μηχάνημα μόνο του δίχως teamviewer κάνει το ίδιο; :?: :? :wtf:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό akounadis » 05 Μαρ 2011, 01:06

,,,μια και μου την "παίσατε" όλοι μαζί ας τα πάρω τα πράγματα από την αρχή και πιο συγκεκριμένα. :-) :-)
Προ ημερών εγκατέστησα το Ubuntu σε ένα ξ αδελφάκι μου τα 64bit. Όπως προανέφερα μου δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα. Μία στο zoo.gr μου ζήταγε φυλλομετρητή - java script και από την άλλη είχα μια μπλε οθόνη συγκεκριμένα το φόντο της αρχικής σελίδας του zoo. Από το σπίτι μου με το teamviewer προσπάθησα να δώσω λύση. Εγκατέστησα απ εγκατέστησα τον flash 64, έβγαλα non free, έβαλα flash 32 τίποτα. Έκανα απεγκατάσταση εγκατάσταση τον mozilla, διέγραψα τον .mozilla μπήκε το νέο προφίλ με την εγκατάσταση και πάλι τίποτα. Εν τω μεταξύ η εγκατάσταση του flash 64 έγινε απ' δω http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=32
...καθάρισμα coockies, cache. Τίποτα, δεν μπορούσε να δει βίντεο στο youtube.
Και φτάνω στο σημαντικότερο σημείο για μένα. Έκανα format και εγκατάσταση που ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και όλα πήγαν καλά μέχρι που άρχισα να εγκαθιστώ τους codecs από το link που σας παρέθεσα. Όταν έκανα και την εγκατάσταση του flash 64 συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα, no video no zoo.
Δυστυχώς δεν μπορούσα να βρω και πάλι κάποια λύση και ξανά διαμόρφωσα για δεύτερη φορά...(ακόμα βλέπω αστράκια).
Έκανα την εγκατάσταση του λειτουργικού αλλά αυτή την φορά μόνο με τον flash32 που ζητάει ο firefox όταν τον πρώτο ανοίγεις. Τώρα παίζει κανονικά το zoo και το youtube.
Πιθανολογώ ότι κάποιο από τα τόσα πρόσθετα και εξαρτήσεις των codecs προκάλεσε ότι προκάλεσε. Δεν μπορώ να βρω τι ακριβώς φταίει.
Στο δικό μου pc δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον flash 64.

Υ.Γ. Τώρα είμαι στο δικό μου pc.
Αν δεν σας καλύπτει και πάλι η περιγραφεί και το πως αντιμετώπισα το πρόβλημα πολύ ευχαρίστως να διαγραφεί το θέμα, χωρίς καμία παρεξήγηση. :-) :-)
Αυτές είναι οι γνώσεις μου, σας λέω πως δεν ήσασταν και ούτε είστε υποχρεωμένοι.

έγραψε:Ζήτησα να δείξεις το μήνυμα που βλέπεις με στιγμιότυπο/screenshot. Η απάντηση που έδωσες ήταν «είναι στο άλλο PC που έχει teamviewer».
Αν θέλεις βοήθεια από μένα, βρες τρόπο για στιγμιότυπο.

...φίλε simosx για να εγκαταστήσω ξανά τον firefox από απόσταση με τον teamviewer έκανα ακριβώς 45 λεπτά. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σερνόταν, σηκώθηκα και έφυγα πηγαίνοντας από το σπίτι του μικρού. Καταλαβαίνεις, δεν μπορούσα να σου παραθέσω ούτε ","

Διέκρινα αμέσως τον εκνευρισμό μου.
Γι' αυτό, είμαι σε θέση να ζητήσω συγνώμη και πρώτα στον Γιώργο Φιωτάκη που τον έλαβε πρώτος... :? :oops: :silent: :roll: :bow:
Intel Core i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz ‖ RAM 7617 MiB ‖ Dell Inc. 065C71 - Dell Inc. Inspiron 15 7000 Gaming
Intel Device [8086:591b] {i915} ⋮ nVidia Device [10de:1c8c] {nouveau}
wlp3s0: Intel Wireless 3165 [8086:3165] (rev 79) ⋮ enp2s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Συναντήσεις φίλων του Ubuntu-gr σε πόλεις της Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
akounadis
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: akounadis
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ