Σε διαβεβαιώ ότι πριν ποστάρω, ειδικά αν είναι να γράψω <<κακίες>> διαβάζω πολύ προσεκτικά όλα τα προηγούμενα και επειδή δεν διεκδικώ το αλάνθαστο του Πάπα, αν μου είχε ξεφύγει κάτι δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχθώ και να ανακαλέσω.
Όσον λοιπόν αφορά στο περί ρούτερ ερώτημα, δε νομίζω ότι τίθεται θέμα αρχαρίου, απλώς τον βγάζεις από την πρίζα και μετά από λίγο τον ξαναβάζεις. Κατά την αντίληψή μου όταν πόσταρα το προηγούμενο μήνυμα θεωρώ ότι δεν είχες απαντήσει σχετικά.
Όσον αφορά στη διαγραφή των κρυφών φακέλλων, δέχομαι ότι αν σου προτάθηκε δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις τι είναι, πως και γιατί γίνεται, μπορούσες όμως ανέτως να ζητήσεις διευκρινίσεις, όπως και για οποιοδήποτε άλλο θέμα σου φάνηκε στριφνό.
Η εξ αποστάσεως επικοινωνία προϋποθέτει η περιγραφή να είναι αναλυτική, αφού ο άλλος δεν έχει άμεση πρόσβαση και αντίληψη της κατάστασης, παρά μόνο μέσα από ότι εσύ αναφέρεις.
έγραψε:YesorNo
Οσο φιλε μου dim459 ..καλα θα ηταν να ρωτας πρωτα τα εκανες τα παραπανω και οχι να υποδειξεις σε εναν αρχαριο με το αντικειμενο..
έγραψε:dim459
Aυτό που σου έγραψαν παραπάνω το έκανες, δηλαδή να κλείσεις το ρούτερ και να το ξανανοίξεις μετά από μερικά λεπτά ;
Το παραπάνω στη σελίδα 4, δύο σελίδες πριν σου ποστάρω το τελευταίο μου μήνυμα...
...αυτά και χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημά σου.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.