Δεν μπορω να μπω σε ενα site απο χτες  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Δεν μπορω να μπω σε ενα site απο χτες

Δημοσίευσηαπό YesorNo » 10 Ιουν 2011, 20:50

οχι...πως το κανω ?να κανω πρωτα απεγκατασταση το firefox?
1 Γνώσεις → Linux: Πολύ Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Μετρι
2 Λειτουργικό → Windows XP Pro 32 bit/ Ubuntu 11.04 natty 32-bit (el_GR.UTF-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: AMD Athlon 64 processor 3000+ ‖ RAM 2GB‖
4 Κάρτες γραφικών: ATI Readon HD 4350
YesorNo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό NickMrg » 10 Ιουν 2011, 21:09

Ναι και μετά πήγαινε στον προσωπικό σου φάκελο, πάτα Ctrl+H για να εμφανιστούν τα κρυφά αρχεία και διέγραψε τον φάκελο .mozilla.
Έχε υπ' όψιν σου ότι μετά από αυτό θα διαγραφούν όλα τα πρόσθετα, οι σελιδοδείκτες και όλες οι ρυθμίσεις που είχες κάνει στον firefox. Αν δεν θες να τον διαγράψεις μπορείς απλά να τον μετονομάσεις (πχ.mozilla_backup). Κάνε και μία επανεκκίνηση και δοκίμασε να τον εγκαταστήσεις ξανά.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ελάχιστο ┃ Αγγλικά: Καλά
NETBOOK
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Arch Linux 32-Bit σε HP MINI 110-1150EV
Προδιαγραφές ⇛ Intel Atom N270 1.60GHz │ 1GB │ Intel GMA 950 │ 10,1in 1024 x 600
DESKTOP-PC
Λειτουργικό: Ubuntu 11.10 64bit
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core i7 920 │ ASUS PT6 | 6GB DDR3 │ Twintech GTS250 512MB │ SB X-Fi Titanium Fatality Champion Series | Acer HS244HQ LED 3D 24" 1920x1080
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NickMrg
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: nickmrg
IRC: NickMrg
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό YesorNo » 10 Ιουν 2011, 21:18

Τωρα το κανω εγκατασταση και βλεπω...
YesorNo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό YesorNo » 10 Ιουν 2011, 21:25

Μπα φιλε μου μια απο τα ιδια..
YesorNo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 12 Ιουν 2011, 11:17

Ο opera (απ' όσο θυμάμαι) χρησιμοποιεί διαμεσολαβητή (proxy) στο turbo mode για να κατεβάζει πιο γρήγορα.
Αυτό σημαίνει ότι η σελίδα δεν βλέπει απευθείας τη δική σου διεύθυνση, στη σερβίρει ο Opera.

Επαναλαμβάνω ότι εφόσον δεν μπορείς να μπεις με κανένα περιηγητή, από κανένα λειτουργικό/συσκευή, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με τους περιηγητές.
Τσάμπα βάζεις-βγάζεις και σβήνεις ρυθμίσεις και λογισμικό - άλλωστε το ότι θα απεγκαταστήσεις ένα περιηγητή, δεν σημαίνει ότι θα χαθούν και οι ρυθμίσεις του και φυσικά η νοοτροπία αυτή είναι λάθος και δεν ταιριάζει σε περιβάλλον Linux.

Θα σου προτείνω για τελευταία φορά (δεν θα ασχοληθώ περισσότερο γιατί δεν έχω χρόνο) να κλείσεις το router και να το ανοίξεις μετά από 2-3 λεπτά για να δεις αν μπαίνοντας με άλλη IP εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις πρόβλημα.
Είναι το απλούστερο πράγμα που μπορείς να κάνεις και ούτε απαιτεί τεχνικές γνώσεις, ούτε προκαλεί απώλεια δεδομένων.
Αν δεν σου δουλέψει έτσι, καλά θα κάνεις να δεις λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις για διαμεσολαβητές και DNS και/ή να επικοινωνήσεις με τον ISP σου.
Αν βρίσκεσαι πίσω από διαμεσολαβητή, είναι πολύ πιθανό να σε κόβει αυτός.

Off topic:
Όλοι έχουμε την καλή διάθεση να βοηθήσουμε στο μέτρο που μπορούμε αλλά όταν δεν είμαστε σίγουροι πως αυτό που προτείνουμε δουλεύει, καλό θα είναι να μην μπερδεύουμε τους νέους χρήστες με πολύπλοκες διαδικασίες και φυσικά κάποτε θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε τη λογική των windows με το βάλε-βγάλε εφαρμογές για να δουλέψουν.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό YesorNo » 12 Ιουν 2011, 12:46

Παιδες μονο με τον opera μπαινει θα κατσω ετσι μεχρ να φτιαξει σας ευχαριστω ολου...

Πρεπει να τραβαει κολληματα και ο server ..
YesorNo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 13 Ιουν 2011, 00:33

Χωρίς να θέλω να φανώ επιθετικός, επίτρεψέ μου να σου πω, πως όταν σου προτείνεται κάτι, καλό είναι να απαντάς εάν το έκανες και τι αποτελέσματα είχε.
Π.χ. σου προτάθηκε 3-4 φορές να κλείσεις για λίγο το ρούτερ για να πάρεις άλλη ip, καθώς και να διαγράψεις τις ρυθμίσεις των εφαρμογών από τα κρυφά αρχεία του home, πλην όμως δεν μας απάντησες.
Αυτό έχει δύο αποτελέσματα :
Πρώτον δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάποιο πιθανό αίτιο προβλήματος που σχετίζεται με αυτό που σου προτάθηκε.
Δεύτερον είναι ολίγον τι εκνευριστικό για τους ανθροώπους που ασχολούνται με την επίλυση του θέματος και αναγκάζονται να επαναλαμβάνουν τις ίδιες ερωτήσεις και προτάσεις, όχι επειδή δεν κατάλαβες, οπότε να στο ξαναπούμε χίλιες φορές, αλλά επειδή δεν απάντησες.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Qdata » 13 Ιουν 2011, 01:02

Επίσης δοκίμασε να αποσυνδέσεις το router σου από κάθε καλώδιο και άστο έτσι, απενεργοποιημένο, για 30-45 λεπτά(σε περίπτωση που έπαθε κάποιο κόλλημα).Ξαναδοκίμασε και πες μας! :)
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Re: Δεν μπορω να μπω σε ενα site απο χτες  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό YesorNo » 13 Ιουν 2011, 14:19

Παιδια ειπα οτι τα ειχα κανει ολα...Το διαβαζεται προσεκτικα ολα οσα γραφω...

Τωρα να πω ..ειναι η πρωτη φορα που χαρηκα μετα απο τοσο καιρο ενω εγραφα κατι στο word κανει διακοπει ρευματος ακαριαια λεω παει καηκε ο υπολογιστης..
Τον ανοιγω ολα καλα...και λεω δεν δοκιμαζω τωρα...και μπηκε..

Σας ευχαριστω ολους σας...

Οσο φιλε μου dim459 ..καλα θα ηταν να ρωτας πρωτα τα εκανες τα παραπανω και οχι να υποδειξεις σε εναν αρχαριο με το αντικειμενο..
Ειναι σαν να πας να χτισεις ενα σπιτι και να του λες του αλλου αφου εκανε το σπιτι ..Σιδερα εβαλες μεσα στις κολωνες..Δεν ειμαι τυπος που πειραζω πραγματα που δεν πολυ ξερω...
YesorNo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 13 Ιουν 2011, 21:57

Σε διαβεβαιώ ότι πριν ποστάρω, ειδικά αν είναι να γράψω <<κακίες>> διαβάζω πολύ προσεκτικά όλα τα προηγούμενα και επειδή δεν διεκδικώ το αλάνθαστο του Πάπα, αν μου είχε ξεφύγει κάτι δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχθώ και να ανακαλέσω.
Όσον λοιπόν αφορά στο περί ρούτερ ερώτημα, δε νομίζω ότι τίθεται θέμα αρχαρίου, απλώς τον βγάζεις από την πρίζα και μετά από λίγο τον ξαναβάζεις. Κατά την αντίληψή μου όταν πόσταρα το προηγούμενο μήνυμα θεωρώ ότι δεν είχες απαντήσει σχετικά.
Όσον αφορά στη διαγραφή των κρυφών φακέλλων, δέχομαι ότι αν σου προτάθηκε δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις τι είναι, πως και γιατί γίνεται, μπορούσες όμως ανέτως να ζητήσεις διευκρινίσεις, όπως και για οποιοδήποτε άλλο θέμα σου φάνηκε στριφνό.
Η εξ αποστάσεως επικοινωνία προϋποθέτει η περιγραφή να είναι αναλυτική, αφού ο άλλος δεν έχει άμεση πρόσβαση και αντίληψη της κατάστασης, παρά μόνο μέσα από ότι εσύ αναφέρεις.
έγραψε:YesorNo
Οσο φιλε μου dim459 ..καλα θα ηταν να ρωτας πρωτα τα εκανες τα παραπανω και οχι να υποδειξεις σε εναν αρχαριο με το αντικειμενο..

έγραψε:dim459
Aυτό που σου έγραψαν παραπάνω το έκανες, δηλαδή να κλείσεις το ρούτερ και να το ξανανοίξεις μετά από μερικά λεπτά ;

Το παραπάνω στη σελίδα 4, δύο σελίδες πριν σου ποστάρω το τελευταίο μου μήνυμα...
...αυτά και χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημά σου.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet