Συντονιστής: the_eye

yodan000 έγραψε:Υπάρχει τρόπος αφότου έχω πατήσει χ στο παράθυρο του thunderbird να λειτουργεί; για να με ειδοποιεί για νέα ε-μαιλ ή πρέπει να το αφήνω πάντα σε ελαχιστοποίηση;
yodan000 έγραψε:δλδ αν έχω λάβει ένα ε-μαιλ να μη χρειάζεται να πατήσω εγώ ανανέωση αλλά να το ψάχνει το ίδιο το πρόγραμμα..... ευχαριστώ...

yodan000 έγραψε:Υπάρχει τρόπος αφότου έχω πατήσει χ στο παράθυρο του thunderbird να λειτουργεί; για να με ειδοποιεί για νέα ε-μαιλ ή πρέπει να το αφήνω πάντα σε ελαχιστοποίηση; επίσης ξέρετε αν γίνεται να κάνει αυτόματα ενημέρωση των ε-μαιλ μου; δλδ αν έχω λάβει ένα ε-μαιλ να μη χρειάζεται να πατήσω εγώ ανανέωση αλλά να το ψάχνει το ίδιο το πρόγραμμα..... ευχαριστώ...

yodan000 έγραψε:Υπάρχει τρόπος αφότου έχω πατήσει χ στο παράθυρο του thunderbird να λειτουργεί; για να με ειδοποιεί για νέα ε-μαιλ ή πρέπει να το αφήνω πάντα σε ελαχιστοποίηση; επίσης ξέρετε αν γίνεται να κάνει αυτόματα ενημέρωση των ε-μαιλ μου; δλδ αν έχω λάβει ένα ε-μαιλ να μη χρειάζεται να πατήσω εγώ ανανέωση αλλά να το ψάχνει το ίδιο το πρόγραμμα..... ευχαριστώ...
firefox &

xaris2335 έγραψε:yodan000 έγραψε:Υπάρχει τρόπος αφότου έχω πατήσει χ στο παράθυρο του thunderbird να λειτουργεί; για να με ειδοποιεί για νέα ε-μαιλ ή πρέπει να το αφήνω πάντα σε ελαχιστοποίηση; επίσης ξέρετε αν γίνεται να κάνει αυτόματα ενημέρωση των ε-μαιλ μου; δλδ αν έχω λάβει ένα ε-μαιλ να μη χρειάζεται να πατήσω εγώ ανανέωση αλλά να το ψάχνει το ίδιο το πρόγραμμα..... ευχαριστώ...
για δοκίμασε να δώσεις μέσα απο τερματικό το πρόγραμμα που θες και βάζεις & πχ firefox
- Κώδικας: Επιλογή όλων
firefox &

Ilias95 έγραψε:Βασικά αυτός είναι ο ορισμός του παρασκηνίου, αλλά ο φίλος στην ουσία δεν θέλει αυτό απ' ότι κατάλαβα.
fgbg