Εξαφανιση εικονιδιου του Skype  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Εξαφανιση εικονιδιου του Skype

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 09 Δεκ 2011, 18:53

pazzi83 έγραψε:δλδ με 2d / 3d εννοουμε δυσδιαστατο / τρισδιαστατο?

Εννοούμε με την χρήση ή όχι της 3D επιτάχυνσης γραφικών της κάρτας γραφικών για την προσθήκη οπτικών εφέ στο λειτουργικό (σκιές, διαφάνειες, κύβος κτλ).
Η δική σου έκδοση (Ubuntu 10.04) δεν έχει το unity γραφικό περιβάλλον (είτε 2d είτε 3d) καθώς αυτό υπάρχει από την 11.04 και μετά.
Το περιβάλλον που χρησιμοποιεί η έκδοσή σου λέγεται gnome panel (ή κλασσικό gnome) και χαρακτηρίζεται από τις 2 μπάρες, μία πάνω και μία κάτω.

Το εικονίδιο του Skype λογικά φαίνεται στην μπάρα μόνο όταν λειτουργεί η εφαρμογή, αλλιώς το εκκινείς από το μενού των εφαρμογών. Αν θέλεις να υπάρχει και στον πίνακα εφαρμογών (την πάνω μπάρα), βρες το από το μενού, πάτα δεξί κλικ και επέλεξε «προσθήκη στον πίνακα εφαρμογών».

Για το εικονίδιο των δικτύων, κάνε δεξί κλικ στον επάνω πίνακα εφαρμογών (μπάρα) και επέλεξε «προσθήκη στοιχείου-εφαρμογιδίου στον πίνακα».Δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται, αλλά θα πρέπει να έχει κάποια σχετική ονομασία.

Με συγχωρείς που δεν θυμάμαι τις ακριβείς ονομασίες, έχω πολύ καιρό να δω μπροστά μου το περιβάλλον του gnome panel. Αν δεν βγάλεις άκρη, περίμενε να σου απαντήσει και κάποιο από τα μέλη που χρησιμοποιούν ακόμα το γραφικό περιβάλλον αυτό.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet