από geoskiafos » 23 Ιαν 2012, 21:30
Ισχύει πράγματι αυτό.
Τελικά έψαξα κι άλλο και βρήκα την εξής λύση:
Πάμε στο ευρετήριο, κάνουμε δεξί κλικ πάνω στο Προσωπικό Ευρετήριο Διευθύνσεων και πατάμε Νέα λίστα. Δίνουμε όνομα στη λίστα και επιλέγουμε σε ποιον φάκελο θα γίνει η λίστα μας υποφάκελος. Εγώ επέλεξα οι λίστες μου να είναι υποφάκελοι στο Προσωπικό Ευρετήριο Διευθύνσεων. Στη συνέχεια εμφανίζεται η λίστα ως υποφάκελος κάτω από το Προσωπικό Ευρετήριο Διευθύνσεων. Ακολούθως άνοίγουμε το Προσωπικό Ευρετήριο Διευθύνσεων. Εκεί, πατώντας συνεχώς το πλήκτρο Ctrl, μαρκάρουμε με το ποντίκι μία-μία τις διευθύνσεις που θέλουμε να βάλουμε στη λίστα που είχαμε προηγουμένως ονομάσει και δημιουργήσει κάτω από το Προσωπικό Ευρετήριο Διευθύνσεων. Ακολούθως, με πατημένο το ποντίκι σέρνουμε τις μαρκαρισμένες διευθύνσεις στη λίστα αριστερά μας και έτσι αποθηκεύονται στη λίστα, χωρίς μάλιστα να διαγραφούν από το Προσωπικό Ευρετήριο Διευθύνσεων, όπου εξακολουθούν να παραμένουν. Επιπλέον, η λίστα μας εμφανίζεται και μέσα στο Προσωπικό Ευρετήριο Διευθύνσεων.
Αυτή είναι η λύση που βρήκα και την καταθέτω όσο μπορώ πιο αναλυτικά γιατί, επειδή είμαι αρχάριος στο ubuntu και thunderbird και γενικότερα στους Η/Υ, καταλαβαίνω αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα, μιας και εγώ πριν λίγες ημέρες ξεκίνησα στο ubuntu και με βοήθησε σημαντικά κάποιο μέλος του forum σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπισα.
Γνώσεις ⇛ Linux: Πολύ χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Ελάχιστα
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 11.10 σε Dell inspiron Ν5050
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής │ Μνήμη │ Κάρτα Γραφικών │ Κάρτα Ασύρματη │ Κάρτα Buetooth │ Κάρτα Ήχου │ Οθόνη & Ανάλυση