χρηση web cam  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

χρηση web cam

Δημοσίευσηαπό kawasaki26 » 29 Μαρ 2012, 13:49

Να ρωτησω κατι ακομα ρε παιδια.

Εκτος απο το σκαιπ το οποιο βρηκα την λυση εδω στο φορουμ και κανω κανονικα βιντεο κλησεις θα ηθελα να μαθω στο empathy σε msn λογαριασμο πως μπορεις να διαλεξεις αλλη camera γιατι η built camera του λαπτοπ εχει χαλασει και χρησιμοποιω external web cam με usb.

Mε ποιον client μπορω να κανω video κλησεις σε msn?

1.O empathy κανει log in κανονικα αλλα το video δεν μπορω να το δουλεψω.
2. Το pidgin κανει log in αλλα δεν ξερω να διαλεξω την web cam που θελω.
3.Το emesene δεν kanei log in καθολου.
4.Το amsn olog in κανονικα αλλα μου σκαει ακυρο οτι η microsoft to εχει κλειδωσει.
5. Το KMESS εκει που παει να logarei χανει την συνδεση.

Υπαρχει καποιος τροπος ειτε με καινουργιες εκδοσεις είτε με ρυθμισεις ειτε με οτιδηποτε αλλο να μπορεσω να κανω video κληση απο τον msn λογαριασμο μου σε αλλον msn?

Ρωταω γιατι η γυναικα μου ειναι στην κινα και μεχρι να παω, μια χρησιμοποιουμε το σκαιπ μια το μσν αναλογα με το τι δουλευει λογο συνδεσης.
Και επειδη αφοτου εβαλα το ubuntu και ειδα την μαγεια τους...προσπαθω να αποκοπω εντελως απο τα windows.

Ευχαριστω και παλι για αυτο το θεμα αλλα και για ολα τα προηγουμενα που με βοηθησατε.
kawasaki26
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: χρηση web cam  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό simosx » 29 Μαρ 2012, 13:55

Δες στο http://live.gnome.org/Empathy/FAQ#For_w ... eo_chat.3F για MSN Video chat.
Γενικά δεν υποστηρίζεται διότι η Microsoft κρύβει προγραμματιστικές πληροφορίες.

Τυπικά προτείνουμε στον κόσμο να χρησιμοποιούν ανοικτά πρότυπα, και συγκεκριμένα http://www.google.com/chat/video
Αν έχεις empathy, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για συζήτηση με άτομα που έχουν Google Voice and Video.
Αν βάλεις το παραπάνω, θα μπορείς να κάνεις και κλήσεις σε σταθερά/κινητά όπως γίνεται με το Skype, αλλά με μικρότερο κόστος.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Re: χρηση web cam

Δημοσίευσηαπό kawasaki26 » 29 Μαρ 2012, 14:06

Ωραια θα δοκιμασω το google. Μηπως μπορεις να μου πεις πως να διαλαξω την αλλη cammera η αν υπαρχει κατι που να ορισω στο συστημα να αναγνωριζει μονο αυτην που θελω εγω ςστε ολα να βλεπουν κατευθειαν αυτη?
kawasaki26
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet