προβλημα στη προβολη facebook & chrome

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

προβλημα στη προβολη facebook & chrome

Δημοσίευσηαπό mike1962 » 25 Δεκ 2012, 19:40

Μήνυμα από την ομάδα συντονιστών και διαχειριστών του φόρουμ
Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενημερώνουμε τα μέλη του φόρουμ, για το ποιες εφαρμογές είναι ιδιοταγείς/κλειστού κώδικα και ποιες είναι καθαρά Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ). Για τον λόγο αυτό, τονίζεται ότι το παρόν νήμα, έχει ως θέμα μια εφαρμογή που δεν είναι ΕΛ/ΛΑΚ. http://fsfe.org/

καλησπερα και χρονια πολλα,

εδω και 2 ημερες χωρις να εχω κανει κατι ιδιαιτερο 'χαλασε' το facebook στον chrome. Αναλυτικοτερα ενω ολες οι αλλες σελιδες ανοιγουν και παιζουν σωστα (σε φουλ παραθυρο ή οχι) μονο στο chrome η σελιδα του facebook ανοιγει με παρα πολυ στενομακρη προβολη/ Κουφο ή οχι μου δειχνει το περιεχομενο σωστα μονο που σε μια σελιδα εχει οφελιμο πλατος 6 εκατοστα και σε υψος εχεις περιεχομενο 3-4 'σελιδων' αποτελεσμα να μην μπορω να διαβασω το περιεχομενο. Με μοζιλα πεζει ΟΚ με windous & chrome παιζει ΟΚ μονο στο 12.04 μου το κανει...
προσπαθησα και απαιγκατεστησα το chrome kai reinstall αλλα παλι το ιδιο .......

διαβασα οτι μπορει να φταιει η καρτα γραφεικων..μου φανικε περιεργο..επαιζε κανονικα 2-3 μηνες και ξαφνικα χαλασε???
για να μην ξαχνουμε πολυ θα με ικανοποιουσε και η λυση να ξανασβυσω το chrome ALLA μαζι του να σβυσω και ΟΛΕΣ τις αποθηκευμενες στο λειτουργικο ρυθμισεις...και να το ξαναστεισω

aaa με τον cromium Ολα ΟΚ δουλειει καλα το facebook....... απλα εθεσα το ερωτημα τι παραμετρος ή τη π@π@ρια εκανα

ευχαριστω και χρονια πολλα
Τελευταία επεξεργασία από the_eye και 26 Δεκ 2012, 01:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Ενημέρωση θέματος
Home user, Μαθηματικος,
Γνώσεις ⇛ Linux: Απλος Χρηστης ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
dual boot (ubuntu 14.10 & win ) σε laptop Dell Inspirion 15
Προδιαγραφές ⇛ i5 │ ram 4 Gb │ intel 4000│ Κάρτα Ασύρματη ... │ Κάρτα Buetooth, Yes │ 500 Gb HD │
15,6vga TFT LCD 1366x768,
mike1962
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: προβλημα στη προβολη facebook & chrome

Δημοσίευσηαπό dim459 » 25 Δεκ 2012, 20:41

Λογικώς θα πρέπει να δοκιμάσεις να απομακρύνεις τον κρυφό φάκελλο με τις ρυθμίσεις του chrome, δεν ξέρω όμως που είναι γιατί δεν τον χρησιμοποιώ.
Του chromium πχ είναι μέσα στον κρυφό φάκελλο .config που βρίσκεται στον home folder.
Εν πάσει περιπτώσει αν επιλέξεις προβολή κρυφών φακέλλων στον home folder, κάπου θα τον βρεις, είτε απευθείας, είτε μέσα στον .config
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet