Μήνυμα από την ομάδα συντονιστών και διαχειριστών του φόρουμ
Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενημερώνουμε τα μέλη του φόρουμ, για το ποιες εφαρμογές είναι ιδιοταγείς/κλειστού κώδικα και ποιες είναι καθαρά Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ). Για τον λόγο αυτό, τονίζεται ότι το παρόν νήμα, έχει ως θέμα μια εφαρμογή που δεν είναι ΕΛ/ΛΑΚ. http://fsfe.org/
καλησπερα και χρονια πολλα,
εδω και 2 ημερες χωρις να εχω κανει κατι ιδιαιτερο 'χαλασε' το facebook στον chrome. Αναλυτικοτερα ενω ολες οι αλλες σελιδες ανοιγουν και παιζουν σωστα (σε φουλ παραθυρο ή οχι) μονο στο chrome η σελιδα του facebook ανοιγει με παρα πολυ στενομακρη προβολη/ Κουφο ή οχι μου δειχνει το περιεχομενο σωστα μονο που σε μια σελιδα εχει οφελιμο πλατος 6 εκατοστα και σε υψος εχεις περιεχομενο 3-4 'σελιδων' αποτελεσμα να μην μπορω να διαβασω το περιεχομενο. Με μοζιλα πεζει ΟΚ με windous & chrome παιζει ΟΚ μονο στο 12.04 μου το κανει...
προσπαθησα και απαιγκατεστησα το chrome kai reinstall αλλα παλι το ιδιο .......
διαβασα οτι μπορει να φταιει η καρτα γραφεικων..μου φανικε περιεργο..επαιζε κανονικα 2-3 μηνες και ξαφνικα χαλασε???
για να μην ξαχνουμε πολυ θα με ικανοποιουσε και η λυση να ξανασβυσω το chrome ALLA μαζι του να σβυσω και ΟΛΕΣ τις αποθηκευμενες στο λειτουργικο ρυθμισεις...και να το ξαναστεισω
aaa με τον cromium Ολα ΟΚ δουλειει καλα το facebook....... απλα εθεσα το ερωτημα τι παραμετρος ή τη π@π@ρια εκανα
ευχαριστω και χρονια πολλα