1.στο pidgin ειτε με κανουν add ειτε τους κανω το ιδιο γινεται, κανω accept και εμφανιζεται not on server list, υπάρχει κατι που να υποστηρίζει πολλά προτοκολα όπως αυτό για gnome που ίσως να μην το έχω δοκιμάσει?(αλλο IM εννοω)
2.συμφωνω οτι το excel einai γτπ, απλα δεν προκειται να εμβαθυνω τωρα ουτε στο matlab ουτε στο spss κλπ επειδή πολύ απλά το αρχείο που μου έχουν δώσει ειναι σε excel, και σε excel πρεπει να το παραδώσω και γενικα δεν έχω χρονο τωρα (ειναι στα σχεδια μου όμως να ψάξω λίγο gnumeric OOo (R) κλπ απλα οχι τώρα, ασ λύσω πρώτα αυτά τα bugs που τα παλεύω τοσο καιρο

3.virtualbox... εχω πρόβλημα με το capture... το εχω ψάξει και στο google αρκετά και έχω δοκιμάσει σχεδον τα πάντα... τΟ πρόβλημα είναι πως όταν το ποντίκι γίνει captured δεν επανέρχεται με τπτ και επίσης δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο και έτσι δεν μπορώ ούτε uncapture να το κανω, ουτε να γράψω το serial number στην εγκατάσταση του και δυστυχως η μονη λύση είναι ctrl-alt-f5 sudo reboot... (έχω δοκιμάσει και με επιλεγμένο το auto-capture keyboard και χωρίς έχω αλλάξει και host key , εχω δοκιμάσει και με το compiz κλειστο..installed guest devices... 2-3 διαφορετικες εκδόσεις

4 @ jarlax: πως εγκαθιστώ τα ελληνικά fonts? απο synaptic πάντως και το ubuntu-restricted-extra έχω βάλει και ότι αλλο σε greek font πχ texlive είχα βρει το έβαλα...

αυτα..

πωπω.. ρε γμτ αισθάνομαι πολυ noobas