Συντονιστής: the_eye

! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την Mairi Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |

δες εδώ μερικά χρήσιμα addon για την ασφάλεια στο firefox viewtopic.php?f=5&t=26519Mairi έγραψε:Τον τελευταίο καιρό (συγκεκριμένα, από τότε που εγκατέστησα τη γερμανική γλώσσα στο pc μου) o Firefox αργεί να φορτώσει τις σελίδες και συγκεκριμένα όταν ανοίγω οποιαδήποτε σελίδα μου πετάει πάρα πολλές διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να κολλάνε οι σελίδες, να μην μπορώ να ανοίξω πολλές παράλληλα και να πετάγονται συνέχεια μπροστά μου καινούριες σελίδες με διαφημίσεις εμποδίζοντας έτσι τη δουλεία μου. Το πρόβλημα μου τελικά μπορεί να' ναι πολύ απλό αλλά άσχετη γαρ με τεχνολογία και ειδικά με το ubuntu χρειάζομαι τη βοήθειά σας (σε πολύ απλή γλώσσα)

.lepidas έγραψε:δες εδώ μερικά χρήσιμα addon για την ασφάλεια στο firefox viewtopic.php?f=5&t=26519Mairi έγραψε:Τον τελευταίο καιρό (συγκεκριμένα, από τότε που εγκατέστησα τη γερμανική γλώσσα στο pc μου) o Firefox αργεί να φορτώσει τις σελίδες και συγκεκριμένα όταν ανοίγω οποιαδήποτε σελίδα μου πετάει πάρα πολλές διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να κολλάνε οι σελίδες, να μην μπορώ να ανοίξω πολλές παράλληλα και να πετάγονται συνέχεια μπροστά μου καινούριες σελίδες με διαφημίσεις εμποδίζοντας έτσι τη δουλεία μου. Το πρόβλημα μου τελικά μπορεί να' ναι πολύ απλό αλλά άσχετη γαρ με τεχνολογία και ειδικά με το ubuntu χρειάζομαι τη βοήθειά σας (σε πολύ απλή γλώσσα)
και εγκατέστησε μερικά