Καλημερα στην παρεα.
Μετα απο διαφορες συζητησεις που ειχα και ψαξιμο στο ιντερνετ, εχω αρχισει να σκεφτομαι να "φυγω" απο τον chrome και να περασω στον firefox. Δε θα επεκταθω πολύ αλλά με εχει προβληματίσει το privacy.
Ενας απο τους λογους που μενω στον chrome ειναι τα bookmarks και ειδικά η bookmark bar. Με βολευει πολυ.
Ξερω οτι μπορω να περασω bookmarks και bookmark bar στον firefox, απλα δεν ξερω πως να κανω το παρακατω:
Οταν εκανα καινουρια εγκατασταση λογισμικου, ή αν πηγαινα σε αλλο υπολογιστη, αρκεί να συνδεόμουν με τα στοιχεία μου στον chrome, και αυτομάτως μπαινανε οι ρυθμίσεις μου και ολα μου τα bookmarks στο bookmark bar. Προφανως τα φυλαγε η google σε καποιο server της. Ακομα και αν προσθετα ενα bookmark στο PC του γραφειου, εμπαινε αυτοματα και στο laptop στο σπιτι. Θελω κατι αντιστοιχο και απο τον firefox (αν γινεται).
Αρα θελω τα εξης:
1ον Πως γινεται να περασω όλα τα bookmarks μου απο τον chrome στον firefox, και
2ον Πως (αν) γινεται να κρατούνται αυτα στη μνημη/σε καποιο server ωστε οταν παω σε αλλο υπολογιστη ή κανω καινουρια εγκατασταση κτλπ, να μπαινουν τα bookmarks στην bookmark bar και οι ρυθμισεις μου αυτοματα (και να ενημερωνονται και αυτοματα).
Ευχαριστώ!