Καλημέρα στην παρέα, ανοίγω το νέο θέμα που μου προέκυψε εδώ, και ας ελπίσουμε να είναι στην σωστή κατηγορία!
Λοιπόν, όταν ήμουν σε 13.10 είχα εγκαταστήσει την Mozilla build του Thunderbird (μάλλον μέσω αντίστοιχου PPA, δεν θυμάμαι σίγουρα!) μήπως και έλυνα κάποια μικροπροβληματάκια που μου έκανε η προεγκατεστημένη έκδοση.
Αυτή δεν είχε το integration που έχει κάνει η Canonical στο δικό της build, ούτε και έλυνε τα μικροπροβλήματα που ανέφερα (έκανε ακριβώς τα ίδια).
Ωστόσο την είχα κρατήσει.
Τώρα έκανα φρέσκια εγκατάσταση, κρατώντας ωστόσο τον φάκελο /home για να έχω τις ρυθμίσεις και τα αρχεία μου.
Όλα έγιναν καλά, εκτός από το ότι ο Thunderbird ενώ λογικά (και προφανώς) αντικαταστάθηκε η εγκατεστημένη έκδοση, συνεχίζει να μου αναφέρει την παλιά build και να την εμφανίζει στις εφαρμογές, αλλά και στο dash όταν ανοίξω τον thunderbird.
Μήπως γνωρίζει κανείς πως να το βγάλω, ώστε να εμφανίζει αφενός την σωστή έκδοση, αφετέρου να έχω σωστό integration με το ubuntu?
Μήπως, με διαγραφή σε κάτι από τα περιεχόμενα του .cache ας πούμε;
UPDATE
Eνημερώνω ότι το προβληματάκι αυτό επιλύθηκε, με την αφαίρεση των αντίστοιχων συντομεύσεων .desktop από τον φάκελο /home/local/share/applications
Τώρα ψαχουλεύω να βρω τι άλλο θα πρέπει (και θα μπορώ!) να βγάλω, για να έχουν και κάποιες άλλες εφαρμογές, πιο σωστή συμπεριφορά.