Συντονιστής: the_eye

Logan έγραψε:Μιλάς για το about που σου λέει firefox ESR έκδοση τάδε ?

Giorgos F έγραψε:...με πηγαίνει πάλι στην προηγούμενη έκδοση

Το εκτελέσιμο αρχείο μήπως μπορείς να θυμηθείς πως λέγεται ? Είναι σημαντικό γιατί δεν τα ξέρω καλά τα προγράμματα.Learner έγραψε:Τι εννοείς λέγονταςGiorgos F έγραψε:...με πηγαίνει πάλι στην προηγούμενη έκδοση
Η τρέχουσα έκδοση είναι η 3.6.3.
Αν έχεις κατεβάσει τον Tor και τον τρέχεις ξεχωριστά (κατέβασμα - αποσυμπίεση - και τρέξιμο μέσα από τον φάκελο) , τότε διέγραψε όλο τον προηγούμενο φάκελο και τρέξτο από τον καινούριο.
Πήγαινε εδώ κατέβασε την έκδοση που θες (32 ή 64bit) , δεξί κλικ και αποσυμπίεση , μετά μπες μέσα στον φάκελο και τρέξε το εκτελέσιμο αρχείο (δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα).

θα μπορούσες να μου πεις τον τρόπο για τον τρέξω απευθείας ? Το αρχείο start-tor-browser είναι ένα αρχείο στο οποίο είναι γραμμένες εκατοντάδες σειρές γραμμάτων χωρίς νόημα για μένα.Learner έγραψε:

Το αρχείο αυτό είναι ένα εκτελέσιμο που όταν το κλικάρεις σου δίνει 3ς επιλογές : Run, Run in terminal και Display.Giorgos F έγραψε:θα μπορούσες να μου πεις τον τρόπο για τον τρέξω απευθείας ? Το αρχείο start-tor-browser είναι ένα αρχείο στο οποίο είναι γραμμένες εκατοντάδες σειρές γραμμάτων χωρίς νόημα για μένα.