Εγκατέστησα το RadioTray. Μια χαρά είναι για ράδιο, μόνο που δεν κατάφερα να περάσω 2 σταθμούς που μου αρέσουν, τον Rockmachine και τον X_Radio.
Μου βγάζει πρόβλημα και μου λέει ότι δεν βρέθηκαν κατάλληλα plugins (no suitable plugins found) ... μπορείτε να βοηθήσετε;
Φυσικά δεν έψαχνα για ραδιόφωνο (άσχετα αν μου άρεσε το RadioTray και σας ευχαριστώ γι' αυτό), αλλά για μια ολοκληρωμένη σουίτα μουσικής όπου θα μπορώ να αποθηκεύω τις επιλογές μου σε τραγούδια, να κάνω λίστες, να επικοινωνώ με τους φίλους μου κ.α.
Έφαγα μεγάλη στεναχώρια που πολέμησαν και έκλεισαν το grroveshark, το απόλυτο εργαλείο μουσικής, αλλά έτσι είναι η ανθρωπότητα δυστυχώς, ότι δεν μπορεί να το φτάσει, προσπαθεί να το καταστρέψει.
Δεν θα σας κουράσω άλλο ... ευχαριστώ για την βοήθεια.
Θα σας προτείνω κλείνοντας το Tapely το οποίο τα προγραμμάτισαν και το κατέχουν Έλληνες, και το θεωρώ άριστο γι' αυτό που είναι κατασκευασμένο να προσφέρει.
Τι είναι το Tapely
ΥΓ: Οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια δεκτή.
Βρήκα το Tomahawk:
Διαβάστε παρακαλώ το Ubuntu Packages for the Tomahawk social media player και βοηθήστε με.
α) Να το εγκαταστήσω; Ποια είναι η γνώμη σας;
β) Αν ναι, τότε πρέπει να με βοηθήσετε, διότι έχει κάτι "Signing key", "Fingerprint" που δεν τα καταλαβαίνω. Επίσης ποιο είναι το "system's software sources" που θα προσθέσω τα deb;