Spotify ... έκδοση για Linux  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Spotify ... έκδοση για Linux

Δημοσίευσηαπό Μίλτος » 04 Μάιος 2015, 23:02

Εγκατέστησα το RadioTray. Μια χαρά είναι για ράδιο, μόνο που δεν κατάφερα να περάσω 2 σταθμούς που μου αρέσουν, τον Rockmachine και τον X_Radio.
Μου βγάζει πρόβλημα και μου λέει ότι δεν βρέθηκαν κατάλληλα plugins (no suitable plugins found) ... μπορείτε να βοηθήσετε;

Φυσικά δεν έψαχνα για ραδιόφωνο (άσχετα αν μου άρεσε το RadioTray και σας ευχαριστώ γι' αυτό), αλλά για μια ολοκληρωμένη σουίτα μουσικής όπου θα μπορώ να αποθηκεύω τις επιλογές μου σε τραγούδια, να κάνω λίστες, να επικοινωνώ με τους φίλους μου κ.α.
Έφαγα μεγάλη στεναχώρια που πολέμησαν και έκλεισαν το grroveshark, το απόλυτο εργαλείο μουσικής, αλλά έτσι είναι η ανθρωπότητα δυστυχώς, ότι δεν μπορεί να το φτάσει, προσπαθεί να το καταστρέψει.

Δεν θα σας κουράσω άλλο ... ευχαριστώ για την βοήθεια.

Θα σας προτείνω κλείνοντας το Tapely το οποίο τα προγραμμάτισαν και το κατέχουν Έλληνες, και το θεωρώ άριστο γι' αυτό που είναι κατασκευασμένο να προσφέρει.

Τι είναι το Tapely

ΥΓ: Οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια δεκτή.

Βρήκα το Tomahawk:
Διαβάστε παρακαλώ το Ubuntu Packages for the Tomahawk social media player και βοηθήστε με.
α) Να το εγκαταστήσω; Ποια είναι η γνώμη σας;
β) Αν ναι, τότε πρέπει να με βοηθήσετε, διότι έχει κάτι "Signing key", "Fingerprint" που δεν τα καταλαβαίνω. Επίσης ποιο είναι το "system's software sources" που θα προσθέσω τα deb;
Γνώσεις ⇛ Linux: Ποντικαράς με ουρά┃ Προγραμματισμός: δε νομίζω ┃ Αγγλικά: Καλά
Spoiler: show
1.Ubuntu 20.04 LTS 64bit│ Windows 10 ... σε PC
Προδιαγραφές ⇛ AMD Ryzen 3 στα 3.70GHz│RAM 16GB│Radeon Vega 8 Processor Graphics│ Μητρική: ASRock (A320M-HDV R3.0)│HD: WD 1TB με 18.04 - WD 500GB για buck up - WD 150GB είχε τα Windows.

2. Ubuntu 18.04 LTS 64bit│Win 10 ...σε Laptop HP 15-d012sv
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core i3-3110M 2.40 GHz │RAM 4GB │ nVidia GeForce 820M │HD:1 TB.
Άβαταρ μέλους
Μίλτος
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Learner » 06 Μάιος 2015, 20:04

Μίλτος έγραψε:Δυστυχώς, την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου του 2015, αιφνιδιαστικά έβγαλε μια ανακοίνωση το grooveshark ότι σταματάει να εκπέμπει και εξηγεί τους λόγους. Η στεναχώρια μου είναι πολύ μεγάλη διότι απ' ότι κατάλαβα "πολέμησαν" και έκλεισαν το απόλυτο εργαλείο για μουσική.

Πίστεψες δηλαδή ότι τόσα TBs (ίσως PBs) μουσικών αρχείων θα πηγαίναν έτσι, στράφι;

http://www.theverge.com/2015/5/5/855532 ... aming-site

Η μουσική βιομηχανία έχει χάσει το στοίχημα εδώ και καιρό. Αντί να κυνηγάνε και να κλείνουν (ή έτσι νομίζουν) τέτοιες υπηρεσίες, θα έπρεπε να κυνηγάνε να επιτύχουν άλλου είδους συμφωνίες, προς όφελος όλων.
About Me
NickTux@GitHub

1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Μίλτος » 06 Μάιος 2015, 22:46

Έκπληξη!!!!
Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση αγαπητέ Learner. Πιστεύω να βρουν τον τρόπο να στήσουν ξανά το site, αν όχι ακριβώς, τουλάχιστον περίπου όπως ήταν.
Προς το παρόν ακούω μουσική από το Deezer το οποίο κάνει τα μισά πράγματα απ' ότι έκανε το grooveshark, αλλά είμαι ικανοποιημένος αφού το δίνει και free για έναν χρόνο, απ' ότι λέει. Επίσης πολύ καλό βρίσκω το last.fm

Learner έγραψε:Η μουσική βιομηχανία έχει χάσει το στοίχημα εδώ και καιρό. Αντί να κυνηγάνε και να κλείνουν (ή έτσι νομίζουν) τέτοιες υπηρεσίες, θα έπρεπε να κυνηγάνε να επιτύχουν άλλου είδους συμφωνίες, προς όφελος όλων.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα ερωτήματα στο προηγούμενο ποστ μου (για RadioTray και Tomahawk);
Τελευταία επεξεργασία από Μίλτος και 10 Μάιος 2015, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Προδιαγραφές ⇛ AMD Ryzen 3 στα 3.70GHz│RAM 16GB│Radeon Vega 8 Processor Graphics│ Μητρική: ASRock (A320M-HDV R3.0)│HD: WD 1TB με 18.04 - WD 500GB για buck up - WD 150GB είχε τα Windows.

Προδιαγραφές ⇛ Intel Core i3-3110M 2.40 GHz │RAM 4GB │ nVidia GeForce 820M │HD:1 TB.
Άβαταρ μέλους
Μίλτος
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fog » 06 Μάιος 2015, 22:58

Μίλτος έγραψε:
Βρήκα το Tomahawk:
Διαβάστε παρακαλώ το Ubuntu Packages for the Tomahawk social media player και βοηθήστε με.
α) Να το εγκαταστήσω; Ποια είναι η γνώμη σας;
β) Αν ναι, τότε πρέπει να με βοηθήσετε, διότι έχει κάτι "Signing key", "Fingerprint" που δεν τα καταλαβαίνω. Επίσης ποιο είναι το "system's software sources" που θα προσθέσω τα deb;

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω γνώμη, αν θες όμως να το εγκαταστήσεις να δεις πως είναι, η διαδικασία είναι η εξής:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo add-apt-repository ppa:tomahawk/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install tomahawk

Στην πρώτη εντολή μόλις σταματήσει και περιμένει στο τερματικό πατάς enter.Όταν δώσεις και τις 3 εντολές θα το έχεις στο σύστημά σου.
Αν δεν σου αρέσει:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get remove tomahawk
Γνώσεις Linux: ✔✔✔✓✓ ┃ Προγραμματισμού: ✓✓✓✓✓ ┃ Αγγλικών: ✔✔✔✓✓
Ubuntu 16.04 64bit ‖ Lubuntu 16.10 64bit || 4.4.0-34-generic
Intel Core i7-6700HQ CPU @ 3.50GHzRAM 12GB ‖Toshiba Satellite P50-C
Intel Skylake Integrated Graphics ⋮ nVidia GM107M [GeForce GTX 950M]
enp4s0: Realtek RTL8111 Gigabit Ethernet Controller⋮ wlp3s0: Intel Wireless 3165
blog || github
Άβαταρ μέλους
fog
Συντονιστής
Συντονιστής

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Μίλτος » 10 Μάιος 2015, 11:10

Εγκατέστησα το Tomahawk ... είμαι από ευχαριστημένος, μέχρι ενθουσιασμένος ... ευχαριστώ πολύ fog :bow: :clap:

@grooveshark:

Learner έγραψε:Πίστεψες δηλαδή ότι τόσα TBs (ίσως PBs) μουσικών αρχείων θα πηγαίναν έτσι, στράφι;

Δυστυχώς μάλλον αυτό το άρθρο λέει την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Μίλτος
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet