Δεν μπορώ να δω όλες τις ιστοσελλίδες  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Δεν μπορώ να δω όλες τις ιστοσελλίδες

Δημοσίευσηαπό xdealer » 13 Απρ 2009, 01:33

Δεν κατάλαβες καλά τι είπα ή μάλον εγώ δεν το εξήγισα καλά. Στο ubuntu δεν χρειάστικε να εγκαταστίσω οδηγούς, απó μóνο του βρίχνη κτευθίαν το τηλέφωνο οταν το συνδέσω στον υπολογιστή και συνδέομαι στο διαδύκτιο χωρίς να χρειάζετε επιπλέων οδηγούς, ενώ στα windows έχω οδηγούς για να το αναγνωρίσουν τα ίδια τα windows σαν συσκευή αλλά δεν έχω οδηγούς για να το χρησιμοποιήσω σας modem
xdealer
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 13 Απρ 2009, 01:46

OK και πάλι δεν αλλάζει κάτι πολύ ουσιαστικό.
Αλλά μάλλον αλλάζει στο ότι μπορεί να "φταίει" ο driver που ήδη υπάρχει στο linux (και είναι μάλλον πολύ generic για αυτή την λεπτή δουλειά...) .
Σημασία έχει ότι δεδομένα "έρχονται" πιθανόν "ψαλλιδιασμένα" ή πειραγμένα και επίσης και
σε αυτό πιθανόν να μπορείς να έχεις κάποια "λύση"...
Δοκίμασε αυτά με το add -on για τα content type και δοκίμασε και το tamper Data στον firefox.
Αλλά δουλεύουν άλλα πρωτόκολλα ?
Chat ας πούμε γίνεται ;
Αν δεν γίνεται τα πράματα είναι πιθανόν πολύ πιο δύσκολα.
Στα windows γιατί δεν γίνεται να δουλέψει με το sony pc suite ;
Περίεργο στο site του , δεν λέει ότι γίνεται..;
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xdealer » 13 Απρ 2009, 02:20

Εγω θέλω να μπένω μóνο σε μερικά φóρουμ και να βλέπω τα μαιλ μου μέχρι τέλος πάντον να βάλω ενσύρματο internet. Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπες και αυτά που μου είπαν οι άλλοι και θα σας πω άυριο τα αποτελέσματα γιατί τώρα πάο για ύπνο. Καλυνήχτα.
xdealer
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xdealer » 13 Απρ 2009, 18:15

Τελικά κατάφερα και μπήκα από τα windows με τον firefox 2.0.0.20 χρησημοποιόντας το Force Content-Type. Βρήκα και αυτό Force Content-type Lite 0.2.8 για τον firefox 3 αλλά με αυτό δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. Γιατί δεν θεωρίτε ασφαλές να χρεισημοποιώ το Force Content-Type;
xdealer
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 14 Απρ 2009, 01:01

Δεν είναι είναι ότι είναι απο μόνο του ανασφαλές
αλλά η χρήση του μπορεί να προκαλέσει μη ασφάλεια
Αυτό που κάνει
είναι ίσα ίσα "διόρθωση" των διευθύνσεων που παίρνει απο τον εκαστότε server
ώστε να λειτουργήσει ο parser του firefox σωστά ...
O server κάνει την πατάτα..
Αλλά υπάρχουν φορές που μπορεί να μην κάνει πατάτα αλλά ...κατσουκανιά (πχ επίτηδες...)

Αλλά εσένα από ότι κατάλαβα σημβαίνει σε όλες τις σελίδες
δεν κάνουν όλοι οι servers πατάτες...
Ή το κινητό σου μάλλον κάτι κάνει ή ο driver για usb είναι ακατάλληλος κλπ
οπότε αυτό το workaround μπορεί να είναι προσωρινά καλό αλλά θέλει
αρκετό ψάξιμο..
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xdealer » 14 Απρ 2009, 16:04

Σα ευχαριστώ για της απαντήσεις σας το προβλημά μου έχει λυθεί τουλαχιστον πρωσορινά. :mrgreen:
xdealer
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 14 Απρ 2009, 17:00

xdealer έγραψε:Σα ευχαριστώ για της απαντήσεις σας το προβλημά μου έχει λυθεί τουλαχιστον πρωσορινά. :mrgreen:

κάνε και κλικ στο εικονίδιο "Επιλύθηκε"V" στο πρώτο σου μήνυμα .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet