Mail Notification - ssl  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Mail Notification - ssl  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό panligo » 02 Μάιος 2009, 22:22

Εγκατέστησα το παραπάνω πρόγραμμα αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Έχω λογαριασμό e-mail με imap και κρυπτογράφιση ssl και το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενώ έχει επιλογές για αυτού του είδους κρυπτογράφισης λόγο κάποιας άδειας είναι απενεργοποιημένα στο ubuntu και σε άλλες διανομές. Έψαξα και βρήκα μερικούς τρόπος παράκαμψης του προβλήματος αλλά δεν κατάφερα με κανένα από αυτούς να βγάλω άκρη. Μέρικοι δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα στο συστημά μου και άλλοι ήταν αρκετά περίπλοκοι και δεν κατάφερα να τους ολοκληρώσω...
Έχει καταφέρει κανείς να το κάνει να δουλέψει; Θα μπορούσε κάποιος να γράψει με απλά βήματα τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ!!
Άβαταρ μέλους
panligo
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Re: Mail Notification - ssl

Δημοσίευσηαπό cyberpython » 02 Μάιος 2009, 23:52

Δε ξέρω τι ακριβώς κάνει το mail notification, αλλά αν κρίνω από το όνομά του, πιθανότατα εμφανίζει ειδοποιήσεις σχετικά με νέα μηνύματα. Αν χρησιμοποιείς το thunderbird μπορείς να χρησιμοποιήσεις το firetray extension που θα προσθέσει ένα εικονίδιο για την εφαρμογή στην περιοχή ειδοποιήσεων το οποίο δείχνει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων καθώς και ένα notification κάθε φορά που λαμβάνονται νέα μηνύματα.
Κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών / Ubuntu-gr / My Web Log
Επίπεδο Γνώσεων Linux: Μέτριο, Προγραμματισμός: Ναι, Aγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 10.04 - 32bits
Η/Υ : Intel Core2 4400@2 GHz / 2GB DDR2 RAM / GeForce 8400 GS 512MB / Creative SB Audigy SE
Άβαταρ μέλους
cyberpython
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Re: Mail Notification - ssl

Δημοσίευσηαπό panligo » 03 Μάιος 2009, 11:01

cyberpython έγραψε:Δε ξέρω τι ακριβώς κάνει το mail notification, αλλά αν κρίνω από το όνομά του, πιθανότατα εμφανίζει ειδοποιήσεις σχετικά με νέα μηνύματα. Αν χρησιμοποιείς το thunderbird μπορείς να χρησιμοποιήσεις το firetray extension που θα προσθέσει ένα εικονίδιο για την εφαρμογή στην περιοχή ειδοποιήσεων το οποίο δείχνει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων καθώς και ένα notification κάθε φορά που λαμβάνονται νέα μηνύματα.

Αυτό ακριβώς ήθελα. Παρόλο που είχα κοιτάξει στα addons δεν το είχε πάρει το μάτι μου αυτό...
το έβαλα κιόλας!
Ευχαριστώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
panligo
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet