Ποιό RSS Reader πρόγραμμα χρησιμοποιείτε;
Ψάχνω για κάποιο αυτόνομο και όχι πρόσθετο σε browser.
Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει τον Blam και τον Grr! από τα αποθετήρια αλλά δεν έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.
Το χαρακτηριστικό που βρίσκω πολύ χρήσιμο σε έναν Reader είναι η εκτεταμένη λεκτική αναζήτηση με παραμέτρους στην ημερομηνιά, τον τίτλο αλλά και το "κυρίως σώμα" ενός μηνύματος.
Επίσης η δυνατότητα να ενημερώνει τον χρήστη όταν τα νέα εισερχόμενα feeds ενσωματώνουν κάποιες λέξεις-κλειδιά που από πριν έχουν οριστεί.
Όπως και η ικανότητα να αναγνωρίζει ένα ήδη διαβασμένο feed, που αναδημοσιεύεται σε επόμενη ημερομηνία.
Το σκεπτικό στην επιφάνεια εργασίας μου το τελευταίο διάστημα είναι το εξής:
-Pidgin για αποστολή και λήψη γρήγορων μηνυμάτων με τους ενδιαφερόμενους. Αν μπορούσε να παραμετροποιηθεί ανά χρήστη θα ήταν η τέλεια λύση. Ίσως αυτό να γίνεται μέσα από τις "ομάδες-groups", αλλά δεν είχα χρόνο να το ψάξω.
-Εγκατέστησα το E-Mail Notification πάλι από τα αποθετήρια και με έχει εξυπηρετήσει πάρα πολύ. Έχει ακριβώς ό,τι χρειάζομαι, αρκεί να ρυθμιστεί σωστά.
-RSS feeding για άμεση ενημέρωση ή ειδοποίηση για κάτι που παρουσιάστηκε κατά την απουσία μου (???)
-Απεξάρτηση από τον Web Browser για κάποιες ώρες ώστε να εργάζομαι απερίσπαστος με άλλα προγράμματα.
Κάποια πρόταση;
Ευχαριστώ.
ΥΓ: Το μήνυμα θα μπορούσε να μεταφερθεί και σε άλλη περιοχή...