Thunderbird: Επιστροφή σπαμ με "άγνωστο παραλήπτη" πώς κάνω;

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Thunderbird: Επιστροφή σπαμ με "άγνωστο παραλήπτη" πώς κάνω;

Δημοσίευσηαπό nikosal » 12 Ιούλ 2009, 18:00

Για καιρό δεν με είχε απασχολήσει το σπαμ στην οτενέτ διεύθυνσή μου (επί χρόνια δεν μου έρχονταν παρά 1-2 σπαμ ετησίως, το πολύ) γιατί... την προσέχω. Τελευταία όμως λαμβάνω σπαμ σχεδόν κάθε βδομάδα και αρχίζω να... ενοχλούμαι. Θυμάμαι ότι το eudora (στα πολύ παλιά χρόνια!) είχε ένα feature που έστελνε πίσω στο σπάμερ το μέιλ, με την ένδειξη "fatal error" στο header, οπότε ο αποστολέας πίστευε ότι ο παραλήπτης (δήθεν) δεν υπάρχει ή έχει αλλάξει διεύθυνση. Χρήσιμο, γιατί ενδέχεται μερικοί σπάμερ να σε βγάζουν από τη λίστα τους. Χρήσιμο γενικότερα, αν θες να σε... ξεχάσει κάποιος όχι αγαπητός φίλος. Υπάρχει τέτοιο πρόσθετο στο thunder?
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Re: Thunderbird: Επιστροφή σπαμ με "άγνωστο παραλήπτη" πώς κάνω;

Δημοσίευσηαπό Alexandros » 13 Ιούλ 2009, 00:28

Τώρα τα spam τα στέλνουν χακαρισμένα bots και οι διευθύνσεις αποστολέα που δείχνουν είναι ψεύτικες. Επίσης πολλά από τα e-mail που χρησιμοποιούν οι spammers είναι δημιουργημένα στην τύχη π.χ. abc@otenet.gr, abcd@otenet.gr κ.ο.κ. και στέλνονται αυτόματα. Οπότε δεν νομίζω ότι έχει νόημα να ψάξεις κάτι τέτοιο.

Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποια υπηρεσία σαν το sneakemail.com ώστε να φιλτράρεις τι έρχεται στον κανονικό σου λογαριασμό παρά να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες.
ACER ASPIRE 5920G-934G32Bn, Intel Core 2 Duo T9300 (2.5 GHz FSB, 6MB L2 Cache, 800 MHz FSB), 4GB (2x2 GB) DDR2, Nvidia, GEFORCE 9500M-GS 512MB, 15.4 WXGA CB,802.11N - https://www.viralnews.gr/index.php/ygeia-kathimerinotita/item/392-seminario-facebook
Alexandros
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet