από kalakouentin » 05 Αύγ 2008, 10:06
Πώς κρίνεις ότι κάτι είναι καλύτερο σε VoIP είναι μάλλον σχετικό πολλές φορές
Τα τέλη κλήσης και του Skype και του Ekiga είναι σχεδόν παρεμεφερή για την Ελλάδα (προς ελληνικά κινητά 0.131 pounds το λεπτο το Skype και 0.138 pounds το λεπτό η default υπηρεσία Diamondcard.us, προς σταθερά 0,018 το Skype 0.013 το Diamond Card).
Επίσης μεγάλο ρόλο θα παίξει στην τελική ποιότητα που θα έχεις το δίκτυο μέσω του οποίου συνδέεσαι. Συνήθως το "last mile" είνα το πρόβλημα στις τηλεπικοινωνιακές ζεύξεις και λιγότερο η υπηρεσία η ίδια. (Μέσω skype) Έχει τύχει να έχω μέσω τις ίδιας σύνδεσης από το ίδιο γραφείο και εξαιρετικές συνδέσεις που με ακούνε καλύτερα από σταθερό και άλλες φορές περιπτώσεις που ακούγεται βόμβος, γίνονται κενά κτλ κτλ.
Εγώ χρησιμοποιώ skype γιατί παίρνω τηλέφωνα (for free προφανώς) σε άλλους λογαριασμούς skype που είναι σε windows, αφού το Ekiga είναι ακομα σε beta φάση για win και δεν το εμπιστεύομαι να το περάσω σε άτομα που άμα τους παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα δε θα μπορέσουν να το διαχειριστούν. Είμαι ευχαριστημενός από την υπηρεσία που μου παρέχεται.
Γνώσεις ⇛ Linux: Συμπαθητικές ┃ Προγραμματισμός: Συμπαθητικότερες ┃ Αγγλικά: Αστέρι
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 32bit σε HP nw9440 ┃ Ubuntu 10.04 32bit σε Toshiba Satellite U400┃ SLED 11 64bit σε Dell OptiPlex 780