από kzlazy » 09 Ιαν 2011, 22:49
Το αστείο είναι ότι εγώ το έχω στα αγγλικά και δεν μπορώ να σου πω ακριβώς. Φαντάζομαι ότι πάει : Ανοιγμα προγράμματος> Διαμόρφωση> Προτιμήσεις> Δες τις κατηγορίες που έχει εκεί. Υπάρχει και μια καρτέλα στην οποία ρυθμίζεις τα πάντα σχετικά με το δίκτυο. Εχει σημασία να ρυθμίσεις πόσες συνδέσεις θα επιτρέψεις γενικά (αλλά και για κάθε torrent) καθώς και πόσο bandwidth γενικά για το deluge (και κατά torrent).
Έχω την αίσθηση ότι στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις υπάρχουν κάτι -1 (που πρακτικά σημαίνει απεριόριστα μέσα στα όρια που παρέχει η σύνδεσή σου). Αυτή η τιμή στα upload/download πρακτικά δημιουργεί προβλήματα, τόσο αν τρέχεις παράλληλα και άλλα προγράμματα σχετικά με το internet (browsers κλπ), αλλά και στο deluge όσον αφορά την κατανομή του bandwidth μεταξύ των torrents. Συνολικά, αυτό μπορεί να επηρεάσει στην τελική ταχύτητα. Μπορείς να ψάξεις στο google για βέλτιστες ρυθμίσεις, υπάρχουν νήματα και στο φόρουμ και στο διεθνές φόρουμ. Γενικώς, στη δική μου, που είναι θεωρητικά 24άρα αλλά ποτέ δεν έχω κατεβάσει με πάνω από 1200mb/sec, έχω θέσει στο deluge όριο download 950kb/s και upload 50kb/s κλπ.
Πάντως το ότι πληρώνεις 24άρα σύνδεση δεν σιγουρεύει ότι όλα είναι καλά αυτομάτως... Ένας φίλος είχε 24άρα και μονίμως παραπονιόταν ότι οι ταχύτητες του κυμαίνονταν από 400-600 kb/s... Γι'αυτό σκόπιμο είναι να δοκιμάσεις και άλλα προγράμματα του είδους να δεις και συγκριτικά.
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800