Συντονιστής: the_eye

kalopc έγραψε:Έψαξα και βρήκα ότι μπορείς με εντολή netstat το έχει δοκιμάσει κανένας ;
kalopc έγραψε:Έψαξα και βρήκα ότι μπορείς με εντολή netstat το έχει δοκιμάσει κανένας ;

simosx έγραψε:kalopc έγραψε:Έψαξα και βρήκα ότι μπορείς με εντολή netstat το έχει δοκιμάσει κανένας ;kalopc έγραψε:Έψαξα και βρήκα ότι μπορείς με εντολή netstat το έχει δοκιμάσει κανένας ;
Νομίζω ότι πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον ότι τουλάχιστον προσπαθείς να μάθεις κάτι. Ανέφερα να αναζητήσεις στο διαδίκτυο όπου υπάρχει πολύ υλικό, έκανες αναζήτηση (απλό) και βρήκες τη σελίδα που αναφέρει ο Th P ως πρώτη αποτέλεσμα στην αναζήτηση.
Το μόνο που έκανες είναι να διαβάσεις τον τίτλο και να ρωτήσεις εδώ για «βοήθεια».
Έχω την εντύπωση ότι η συζήτηση αυτή φεύγει από το στόχο του φόρουμ να παρέχει υποστήριξη στους χρήστες Ubuntu.

Th P έγραψε:kalopc έγραψε:Έψαξα και βρήκα ότι μπορείς με εντολή netstat το έχει δοκιμάσει κανένας ;
Μπορείς νά μάς δώσεις το link γιαυτό πού βρήκες καί λέει πώς γίνεται με netstat?
Φιλικά
Θανάσης Π.

kalopc έγραψε:simosx έγραψε:kalopc έγραψε:Έψαξα και βρήκα ότι μπορείς με εντολή netstat το έχει δοκιμάσει κανένας ;kalopc έγραψε:Έψαξα και βρήκα ότι μπορείς με εντολή netstat το έχει δοκιμάσει κανένας ;
Νομίζω ότι πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον ότι τουλάχιστον προσπαθείς να μάθεις κάτι. Ανέφερα να αναζητήσεις στο διαδίκτυο όπου υπάρχει πολύ υλικό, έκανες αναζήτηση (απλό) και βρήκες τη σελίδα που αναφέρει ο Th P ως πρώτη αποτέλεσμα στην αναζήτηση.
Το μόνο που έκανες είναι να διαβάσεις τον τίτλο και να ρωτήσεις εδώ για «βοήθεια».
Έχω την εντύπωση ότι η συζήτηση αυτή φεύγει από το στόχο του φόρουμ να παρέχει υποστήριξη στους χρήστες Ubuntu.
Δεν βλέπω τον λόγο να μου επιτίθεσαι και να μου μιλάς κατά αυτών τον τρόπο εγώ εδώ ζήτησα βοηθια αν ξέρεις κάποιος ας απάντηση αν δεν ξέρει καλύτερα να μην σχολιάσει το θέμα το ψάξε στο google τι είναι εξυπνάδα ? ξέρεις για να ρωτήσω στο φόρουμ σημενει πως έκανα τον κόπο να ψάξω στο google πριν, και ναι στην αναζήτηση δεν βρήκα κάτι άλλο εκτός από το νετστατ, αν ξέρεις κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει δεκτό αλιος θα σε παρακαλούσα να μην σχολιάζεις ειρωνικά και κορόιδευτικά. και όσο για την συζήτηση εση την έβγαλες έξω από το στόχο του φόρουμ να παρέχει υποστήριξη στους χρήστες Ubuntu. Ευχαστιστω
Ειρήνη υμήν! Μάλλον παρεξήγησες τον Σίμο!
Το ψάξε στο google είναι το πρώτο που κάνουμε όταν ψάχνουμε λύση σε κάτι. Λοιπόν, ηρέμησε, δεν νομίζω να είχε πρόθεση να σου επιτεθεί ο Σίμος. Ίσα-ίσα να βοηθήσει θέλησε.
![]()