Συντονιστής: the_eye

Qdata έγραψε:Για να σου απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο θα πρέπει να μας πεις πρώτα σε ποια πλατφόρμα είναι "χτισμένο" το blog σου(πχ Wordpress κτλ).

stamatiou έγραψε:Qdata έγραψε:Για να σου απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο θα πρέπει να μας πεις πρώτα σε ποια πλατφόρμα είναι "χτισμένο" το blog σου(πχ Wordpress κτλ).
Δεν το έχω ακόμα φτιάξει, έχετε καμιά να μου προτείνετε;

Qdata έγραψε:stamatiou έγραψε:Qdata έγραψε:Για να σου απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο θα πρέπει να μας πεις πρώτα σε ποια πλατφόρμα είναι "χτισμένο" το blog σου(πχ Wordpress κτλ).
Δεν το έχω ακόμα φτιάξει, έχετε καμιά να μου προτείνετε;
Εγώ θα πρότεινα Wordpress(πάντα!) .

stamatiou έγραψε:Γιατί wordpress;

Qdata έγραψε:stamatiou έγραψε:Γιατί wordpress;
Το Wordpress είναι από τις εύκολες και με πιο πολλές δυνατότητες πλατφόρμες για blog/προσωπικά sites κτλ.Με πολλά θέματα πρόσθετα, και πολύ παραμετροποιήσιμο!Μπορείς να κάνεις τα πάντα σε αυτό και μπορείς να το διαμορφώσεις στο δικό σου style.Πάρε παράδειγμα το OSArena το οποίο είναι στημένο σε wordpress και έχει μεγάλη επιτυχία!

stamatiou έγραψε:Qdata έγραψε:stamatiou έγραψε:Γιατί wordpress;
Το Wordpress είναι από τις εύκολες και με πιο πολλές δυνατότητες πλατφόρμες για blog/προσωπικά sites κτλ.Με πολλά θέματα πρόσθετα, και πολύ παραμετροποιήσιμο!Μπορείς να κάνεις τα πάντα σε αυτό και μπορείς να το διαμορφώσεις στο δικό σου style.Πάρε παράδειγμα το OSArena το οποίο είναι στημένο σε wordpress και έχει μεγάλη επιτυχία!
Και πώς μπορώ να το κάνω multi authoring;

[/quote]Qdata έγραψε:stamatiou έγραψε:Γιατί wordpress;
Είναι 2 κλικ!Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις καν τίποτα.Απλώς επιτρέπεις την εγγραφή και ορίζεις τον ρόλο των εγγραφόμενων στο blog σου(αυτόματα).Αν προχωρήσεις στην εγκατάσταση του wordpress ενημέρωσε και θα σε βοηθήσω με τις ρυθμίσεις!