Χαιρετώ την κοινότητα του Ubuntu. Είμαι τελείως άσχετος με αυτό το λειτουργικό, μού αρέσει όμως και λέω να ασχοληθώ.
Εβαλα την version Ubuntu 10.04 LTS - the Lucid Lynx γιατί η 11.10 έπεσε πολύ βαριά στον υπολογιστή μου και τον έκανε να ρετάρει.
Χρησιμοποιώ το Evolution mailer 2.28.3 που βρήκα ήδη εγκατεστημένο.
Εστησα τους λογαριασμούς μου από τους οποίους δέχεται και στέλνει κανονικά χωρίς πρόβλημα.
Σβήνοντας αρκετά μηνύματα παρατήρησα ότι το trash είχε γεμίσει και δεν τον άδειαζε αυτόματα όπως του είχα ορίσει «once per day»
Πατώντας δεξί κουμπί πάνω στο Trash και επιλέγοντας «empty trash» παίρνω το μήνυμα: Error while Expunging folder και τα μηνύματα δεν διαγράφονται. Ακόμα και όταν μπω μέσα στο trash και πατήσω delete στο κάθε μήνυμα πάλι δεν το σβήνει απλώς με πηγαίνει στο επόμενο μήνυμα. Οτι και αν έκανα στάθηκε αδύνατον να σβήσω το trash. Σαν να έχει «κλειδώσει» το trash.
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό; Μπορώ να πάω σε κάποιο folder και να σβήσω manually το προβληματικό trash; Υπάρχει εδώ στο Ubuntu κάτι αντίστοιχο με το scandisk των windows να τσεκάρει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο file system του δίσκου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!