Απο χθες το μεσημερι και χωρις να εχω πειραξει καποιο πακετο σχετικο με αυτο, δεν μπορω να παιξω στο ιντερνετ οτιδηποτε με περιεχομενο flash.
Οταν ξεκιναει για παραδειγμα ενα βιντεο, σε 3-4 δευτερολεπτα βγαζει το εξης μηνυμα : "Η ιστοσελιδα s.ytimg ζηταει την αδεια να αποθηκευσει πληροφοριες στον υπολογιστη σας"
Απο κατω μου δινει τις επιλογες allow και deny αλλα δεν πατιεται τιποτα.
και σε λιγα ακομη δευτερολεπτα καταρεει το βιντεο με το μηνυμα καταρευσης του adobe flash.
κοιταξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο και ζητησα βοηθεια στο webchat αλλα ουτε και απο κει τα καταφεραμε.
Στην συνεχεια απεγκατεστησα τον firefox και τον chromium και απο το synaptic οτιδηποτε ειχε να κανει με flash player. δεν ξερω αν εκανα καλα και εσβησα και απο το home τους φακελους .adobe/flash-player και τον .mozzila και τον .macromedia
επειτα εγκατεστησα παλι firefox και οτι ειχα απεγκαταστησει απο synaptic
Αποτελεσμα: Τωρα μπορω να δω κανονικα τις ιστοσελιδες αλλα το youtube για παραδειγμα φαινεται ετσι :
ακολουθησα τον οδηγο viewtopic.php?f=9&t=32
αλλα και παλι τιποτα οποτε εμενα το μυαλο μου παει στο οτι πειραζοντας τον home ηταν η σταγονα που ξεχειλησε και το σημειο απο το οποιο δεν εχω ιδεα πως να συνεχισω...
απο about:plugins βλεπω τα εξης
Shockwave Flash
File: libgnashplugin.so
Version:
Shockwave Flash 10.1 r999.
και αν επρεπε να υπαρχει και κατι σχετικο με adobe flash player, δεν υπαρχει και ισως το προβλημα να ειναι εκει αλλα δεν ξερω πως να το λυσω
ubuntu 11.10 (Unity) 32bit
ελπιζω να ημουν κατανοητος και να μην κουρασα και πολυ
ευχαριστω