Φίλοι μου καλησπέρα.
Έχω εγκαταστήσει τα kubuntu 9.04. Από τότε που τα εγκατέστησα, πρίν είχα τα 8.10, έχω πρόβλημα με το video στο youtube. Είναι αργό, δηλ. βλέπω τα video καρέ-καρέ. Τι συμβαίνει;
Ευχαριστώ.
Συντονιστής: the_eye
linuxman έγραψε:Κάνε τα βήματα που υπάρχουν εδώ viewtopic.php?f=9&t=32 και μετά πες μας το αποτέλεσμα .
spykakos έγραψε:Φίλοι μου καλησπέρα.
Έχω εγκαταστήσει τα kubuntu 9.04. Από τότε που τα εγκατέστησα, πρίν είχα τα 8.10, έχω πρόβλημα με το video στο youtube. Είναι αργό, δηλ. βλέπω τα video καρέ-καρέ. Τι συμβαίνει;
Ευχαριστώ.
gerorg έγραψε:Και εγώ ρε παιδιά τα ίδια...Αργό βίντεο, χωρίς ήχο, κολλάει ο firefox σε πολλές σελίδες και εκτός αυτού έχω και πρόβλημα με το αρχικό toutorial που μας παραμπέμπει ο linuxman καθώς δεν μπορώ να προσθέσω πηγές στην γραμμή APT (όταν βάζω την δ-νση της πηγής δεν μου ενεργοποιεί το, κουμπί-ΕΝΤΑΞΕΙ) και μου βγάζει και σφάλμα γενικότερα στα αποθετήρια ότι λείπει κάποιο κλειδί....κάτι τέτοιο...
Τι να πω....ωραία τα linoux αλλά με πολλά προβλήματα που για την λύση τους απαιτούν πολύυυυυυυ!!!!!! χρόνο....
sudo apt-get update && sudo apt-get install medibuntu-keyring && sudo apt-get update
gerorg έγραψε:Μόλις τα έβαλα από την γραμμή εντολών...Τωρά προφανώς να ακολουθήσω τον οδηγό....έτσι..?