Τι εγινε ρε παιδια; Που ειναι το κορυφαιο λειτουργικο που δεν εχει ουτε 1 προβλημα;;

Εχω 6 mbits και η ταχυτητα ειναι ΧΑΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ. Δλδ αν ειχα 1 mbit θα κατεβαζα με 5 KB/s? Τα χω παιξει και μαλλον θα παω στα Winows αμα δεν βρεθει λυση...

Συντονιστής: the_eye
sentient6 έγραψε:Μήπως κατέβαζες καταλάθος σαν free user;;;
Πάντως ο headless έχει δίκιο! Και ο noati, για δοκίμασε να κατεβάσεις απο αλλού (εγώ για δοκιμές κατεβάζω απο ntua το ubuntuκαι πάντα είναι στο full speed
![]()
)
Λίνουξ έγραψε:sentient6 έγραψε:Μήπως κατέβαζες καταλάθος σαν free user;;;
Πάντως ο headless έχει δίκιο! Και ο noati, για δοκίμασε να κατεβάσεις απο αλλού (εγώ για δοκιμές κατεβάζω απο ntua το ubuntuκαι πάντα είναι στο full speed
![]()
)
Ναι οταν κατεβαζω κατι αλλο κατεβαζει οκ αλλα οταν ειμαι σε Windows, κατεβαζω με full speed απο το rs με prem acc...ξερεται τι παιζει;
simosx έγραψε:Λίνουξ έγραψε:sentient6 έγραψε:Μήπως κατέβαζες καταλάθος σαν free user;;;
![]()
)
Ναι οταν κατεβαζω κατι αλλο κατεβαζει οκ αλλα οταν ειμαι σε Windows, κατεβαζω με full speed απο το rs με prem acc...ξερεται τι παιζει;
Έχω την εντύπωση ότι έχεις το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με άλλο χρήστη του φόρουμ αυτού, και η εξήγηση είναι
viewtopic.php?f=16&t=48&p=359&hilit=KiB#p359
ilpara έγραψε:αυτό το έχεις δει? http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=5&t=247&p=1635&hilit=rapidshare#p1635
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
Λίνουξ έγραψε:
στην περίπωση μου εινε KB: KiloByte αρα δεν εχει καμια σημασεια. Ξερει κανεις αλλος τι παιζει; Plss den 8elw na paw WIndows
έγραψε:
wget ftp://ftp.ntua.gr/ls-lR.gz