- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo add-apt-repository ppa:jd-team/jdownloader
sudo apt-get update
sudo apt-get install jdownloader
To βρισκετε στο menu, Internet...
Συντονιστής: the_eye
sudo add-apt-repository ppa:jd-team/jdownloadersudo apt-get update sudo apt-get install jdownloader

vardas έγραψε:το πρόγραμμα * Διαγράφηκε *

vardas έγραψε:Απορία
Λοιπόν καλησπέρα σε όλους είμαι ''στραβόγιαννος'' τελείως στο σύστημα λίνουξ δεν ξέρω ακόμα πολλά μεν, το προσπαθώ δε. Η ερώτησή μου είναι η εξής
Κατέβασα το πρόγραμμα java που χρειάζεται το πρόγραμμα * Διαγράφηκε * ακολούθησα τις οδηγίες με το τερματικό.
Η πρώτη προσπάθεια αποτυχία πλήρως γέλαγα μόνος μου όταν είδα το λάθος μου.
Η δεύτερη προσπάθεια επιτυχημένη. Τρέχουν οι εντολές στο τερματικό και κάποια στιγμή μου βγάζει Ρύθμιση του πακέτου - Ρύθμιση του sun-java6-jre στο τέλος της σελίδας εμφανίζει και ένα <Eντάξει> και περιμένω να αανοίξει πάλι η οθόνη με το τερματικό για να πληκτρολογήσω τις υπόλοιπες εντολές.
Πότε θα τελειώσει ρε παιδιά αυτή η ρύθμιση έχω καεί.Και όταν πάω να κλείσω το τερματικό μου βγάζει ''Εκτελείται μία διεργασία. Αν κλείσετε το τερματικό, η διεργασία θα τερματιστεί.''
Τι κάνω τώρα γιατρουδάκια μου?

xqtr έγραψε:Για να το εγκαταστησετε στο Ubuntu, προσθεστε το repository του προγραμματος με την εντολη:καντε update
sudo add-apt-repository ppa:jd-team/jdownloaderκαι για την εγκατασταση απλως δωστε:
sudo apt-get update
sudo apt-get install jdownloader
To βρισκετε στο menu, Internet...

sudo apt-get purge jdownloader