Σύνδεση μέσω proxy server

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Σύνδεση μέσω proxy server

Δημοσίευσηαπό skoliX » 20 Αύγ 2010, 01:57

the_eye έγραψε:Η πλήρη ανωνυμία με νόμιμα μέσα δεν επιτυγχάνετε.

Ούτε και με μη νόμιμα επιτυγχάνετε. Από το (γελοίο) ρουτεράκι μέχρι και τον server που θα ζητήσεις μια σελίδα κρατούνται log files.
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο | Προγραμματισμός: τα βασικα για scriptακια | Αγγλικά: Μέτρια

Desktop ⇛ Intel pentium 4 3.00GHz ┃ Μνήμη: 512 MB ┃ Σκληρός δίσκος: 160 GB ┃ Ubuntu 9.10 (32bit

Laptop ⇛ sony vaio VGN-FS215S ┃ openSUSE 11.3 (32bit) ┃ backtrack4

my blog

το κάψιμο είναι επιλογή! ...skoliX
Άβαταρ μέλους
skoliX
punkTUX
punkTUX

IRC: skoliX
Εκτύπωση

Re: Σύνδεση μέσω proxy server

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 20 Αύγ 2010, 06:55

Spod έγραψε:Αυτόν τον επαγωγικό συλλογισμό πρέπει να τον κοιτάξεται λίγο.
Η ερώτηση ήταν και παραμένει η εξής:
Με ποιόν τρόπο κρύβεις τα ίχνη σου.Αυτό απλά. και έφερα ένα απτό παράδειγμα για το τι εννοώ.
Είπα εγώ θέλω να γινω χάκερ και τα συναφή;
Απλά ρώτησα για το πως επιτυγχάνεις την πλήρη ανωνυμία.
Αν είναι για flame παρακαλώ κλείστε το τόπικ.

Μην αρπάζεσαι που σε αποπήραν λιγάκι φίλε, απλά το να χρησιμοποιείς τον όρο «χάκινγκ» με την ευρύτατα διαδεδομένη στρεβλή απόδοση που του έχουν προσάψει διάφοροι άσχετοι είναι κόκκινο πανί εδώ μέσα.
Διάβασε αν θες τι πραγματικά σημαίνει να είναι κανείς «χάκερ» στο δεσμό που έδωσε πιο πριν ο linuxman κι ό,τι δεν καταλαβαίνεις ρώτα να σου το εξηγήσουμε.

Νομίζω πως είναι αρκετά χρήσιμο το νήμα που άνοιξες γιατί είναι πολλοί αυτοί που νομίζουν πως μπορούν να πετύχουν πλήρη ανωνυμία με βάση κάποια άρθρα που διάβασαν.
Στην τελική για να μην το κουράζουμε πολύ, όσο κι αν προσπαθήσεις και με όποια μέσα, από τη στιγμή που υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας κι όλο και κάτι θα παραβλέψεις να καλύψεις, είναι πρακτικά αδύνατο να την επιτύχεις.

Από 'κει και πέρα, την απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση σου στην έδωσα νομίζω στην πρώτη μου δημοσίευση αλλά ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής.
Μπορείς να κρύψεις την ip σου από κοινούς server αλλά σε καμιά περίπτωση αυτό δεν συνιστά από μόνο του πλήρη ανωνυμία, απαιτούνται πολλά περισσότερα που μόνο επαγγελματίες (βλέπε NSA, CIA και λοιπά ευαγή ιδρύματα) ίσως μπορούν να κάνουν.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet