Συντονιστής: the_eye
gruslo έγραψε:Με ένα σύντομο ψάξιμο είδα ότι η αιτία είναι ένα bug του thunderbird
nikosal έγραψε:Έχω ένα παλιό λογαριασμό yahoo.gr που δουλεύει ως pop μέσω του thunderbird. Μεγάλη υπόθεση αυτό, γιατί έχω ακούσει (αλλά δεν το έχω πρακτικά επιβεβαιώσει) ότι οι νεότεροι yahoo λογαριασμοί δεν σου επιτρέπουν pop χωρίς συνδρομή. Είναι γεγονός;
Και, όποια και αν είναι η απάντηση στο παραπάνω, ρωτάω επίσης: Το gmail δουλεύει pop; Αν δουλεύει, έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα έναντι του yahoo που θα με έκαναν να περάσω σε αυτό;
simosx έγραψε:Το GMail υποστηρίζει pop3 (POP3S) και imap(IMAPS). Το S είναι για SSL/TLS, δηλαδή με ασφάλεια.
Για περισσότερα, κάνεις αναζήτηση, π.χ. gmail pop3 και έχει όλες τις πληροφορίες στη σελίδα βοήθειας του ίδιου του GMail.
Πιστεύω ότι το Yahoo POP GR (δεν ήξερα καν ότι υπάρχει!) δε κάνει χρήση για κρυπτογράφηση, ούτε για τον κωδικό. Οπότε αν είσαι και σε τσάμπα ασύρματο δίκτυο σε κανένα καφέ, την έκανες.
Αν γνωρίζετε κόσμο που χρησιμοποιεί ακόμα hotmail, yahoo, είναι καλό να τους πείτε να μεταβούν σε GMail.