Πώς να επιτρέψω σε όλου να γράψουν στο blog μου

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Πώς να επιτρέψω σε όλου να γράψουν στο blog μου

Δημοσίευσηαπό Qdata » 25 Ιουν 2011, 16:18

stamatiou έγραψε:1.Γίνεται αυτοί που θέλουν να γράχουν να πρέπει να δημιουργήσουν κάτι σαν λογαριασμό;

Ναι έτσι γίνετε!Και μετά μπορούν να συνδεθούν για μελλοντικό άρθρο που θέλουν να γράψουν.Σαν να είναι συντάκτες.Επίσης εσύ καθορίζεις τα δικαιώματά τους!

stamatiou έγραψε:2.Μπορείς να μου πεις πώς θα το εγκαταστήσω το wordpress;

Απαντάω από Δευτέρα αναλυτικότερα γιατί αυτή την στιγμή λείπω και δεν έχω καλό internet(ασθενές σήμα από το ξενοδοχείο).Πρέπει να με βοηθήσεις και εσύ απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις:
1)Έχεις κάποιο πακέτο φιλοξενίας σε κάποια εταιρία;
2)Σου δίνει FTP Server;
3)Σου προσφέρει μια βάση δεδομένων MySQL;

Αυτά τα 3 χρειάζεσαι μόνο. :)
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Re: Πώς να επιτρέψω σε όλου να γράψουν στο blog μου

Δημοσίευσηαπό stamatiou » 25 Ιουν 2011, 21:06

Qdata έγραψε:
stamatiou έγραψε:1.Γίνεται αυτοί που θέλουν να γράχουν να πρέπει να δημιουργήσουν κάτι σαν λογαριασμό;

Ναι έτσι γίνετε!Και μετά μπορούν να συνδεθούν για μελλοντικό άρθρο που θέλουν να γράψουν.Σαν να είναι συντάκτες.Επίσης εσύ καθορίζεις τα δικαιώματά τους!

stamatiou έγραψε:2.Μπορείς να μου πεις πώς θα το εγκαταστήσω το wordpress;

Απαντάω από Δευτέρα αναλυτικότερα γιατί αυτή την στιγμή λείπω και δεν έχω καλό internet(ασθενές σήμα από το ξενοδοχείο).Πρέπει να με βοηθήσεις και εσύ απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις:
1)Έχεις κάποιο πακέτο φιλοξενίας σε κάποια εταιρία;
2)Σου δίνει FTP Server;
3)Σου προσφέρει μια βάση δεδομένων MySQL;

Αυτά τα 3 χρειάζεσαι μόνο. :)

Δεν ξέρω απαντώ σε αυτό που ενοοείς αλλά θα κάνω μια προσπάθεια. Επειδή ξέρω και PHP έχω ανεβάσει μερικα sites στο zymic.org και το 000webhost.com τα οποία έχουν και FTP για να ανεβάζω αρχεία και MYSQL (αλλά τα ονόματα, π.χ. για mysql databse είναι παράξενα, δλδ. 000webhost,mysql.κλπ...).
stamatiou
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet