Ο Firefox ξεκινάει πάντα σε Full Screen [ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Ο Firefox ξεκινάει πάντα σε Full Screen [ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ]

Δημοσίευσηαπό Nostos » 03 Ιαν 2009, 15:56

Θα ήθελα κι εγώ να προσθέσω κάτι σ αυτό το πρόβλημα με τον firefox. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, αλλα μοιάζει.

Κάποια στιγμή και σε μένα ανοίγοντας τον firefox κατέλαβε όλη την οθόνη, πάνω και στα δύο panels, μόνο που έλειπε το πάνω μέρος της κορνίζας, δηλαδή αυτό που έχει δεξιά τα κουμπάκια για μεγιστοποίηση, κλείσιμο κλπ, οπότε δεν μπορούσα να τον κλείσω παρα μόνο πατώντας <Αρχείο> και μετά <έξοδος>. (Δηλαδη δεν ήταν σε μορφη full screen.)
Πριν δοκιμάσω τη λύση του φίλου linuxman, έκανα διάφορα, και τελικά επανήλθε σε σωστή λειτουργία (ενταλως τυχαία) κάνοντας το εξης:
Από προβολή τσεκάρησα το <πλήρης οθόνη> οπότε εμφανίστηκαν δεξιά τα κουμπάκια για ελαχιστοποίηση μεγιστοποίηση κλπ, και πατώντας το <επαναφορά> επανήλθε και λειτουργεί κανονικά.

Ισως φανούν χρήσιμα αυτά σε κάποιον που ψάχνει αυτό το θέμα.
Να πω επίσης οτι στα visual effects έχω ενεργοποιημένο το extra. (Μια σκέψη έκανα οτι ίσως να έχει κάποια σχέση με αυτή τη δυσλειτουργία)
Nostos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό chazisop » 04 Ιαν 2009, 07:59

Αυτό είναι ένα bug του compiz που ταλαιπωρεί τους χρήστες που χρησιμοποιούν κάρτες γραφικών Nvidia (όπως εγώ) .

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/compiz/+bug/99508

Όπως βλέπεις και στο link , η λύση είναι να αλλάξουμε το titlebar από το human . Άλλη λύση που έχει προταθεί είναι η απενεργοποίηση του Legacy Fullscreen στις ρυθμίσεις του Compiz , αλλά για μένα δε δούλεψε. Μπορείς βεβαίως και να απενεργοποιήσεις το compiz , αλλά πιστεύω οι περισσότεροι όπως και εγώ δε μπορούν να το αποχωριστούν.
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Ναι / Αγγλικά:Καλά
Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex
Intel Core2 6400 @ 2.13GHz , 3GB RAM , Nvidia 7600 GT , 2 x 120GB Western Digital hdd , 1x1TB Seagate hdd
chazisop
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό spdrosin » 01 Ιούλ 2009, 07:36

Μου έχει συμβεί και μένα αυτό, αλλά δε κάποια αναβάθμιση λογικά "ξεκόλησε". Θα έχω στο νου όμως το topic γιατί πιθανόν να χρειαστεί. Thanx. ;)
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 21.04 64bit, Windows 10
3 Intel Core2 CPU 6700 2.66GHz ‖ RAM 3000 MiB ‖ ASUS INC. Commando
4 nVidia G92 [GeForce GTS 250]
Άβαταρ μέλους
spdrosin
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ