Iron Browser v. 19.0.1100  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Iron Browser v. 19.0.1100  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό _gladiator_ » 09 Ιουν 2013, 00:09

@headless
Δεν είναι μόνο για Windows...δες:
Τελικά το βρήκα!!! Πήγα στην έκδοση SRWare Iron 20.0.1150.0, την εγκατέστησα, εγκατέστησα και το extension "APK Downloader" και δούλεψε! Άλλωστε είχε δουλέψει και στα Windows!

@eliasps
Ναι γίνεται με Chrome, αλλά με έκδοση <20!
Εμένα πριν με έθιξε ο Γιώργος Φιωτάκης και στη συνέχεια ο dim459 και κυρίως ο πρώτος ήταν επιθετικός και χωρίς σεβασμό, γιατί δεν έκανες παρατήρηση πριν ποστάρω εγώ;!

@dim459
Εσένα τώρα ποιός σε έθιξε;
Ο Γιώργος Φιωτάκης δεν ήταν ευγενικός! Ούτε μπορεί ούτε χρειάζεται να καταλαβαίνει τα πάντα, απλά αν γνωρίζει σχετικά με την ερώτηση να απαντά! Αυτός, όμως, δεν έκανε αυτό!!!
Από που κατάλαβες ότι είμαι του στυλ "...Βαμβακούλας "γιου φάουλ"...";!
Βγάζεις και συ δικά σου συμπεράσματα....!
Τελευταία επεξεργασία από _gladiator_ και 09 Ιουν 2013, 01:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
1 Γνώσεις Linux: Ναι ┃ Προγραμματισμού:Ναι ┃ Αγγλικών: Ναι
2 Ubuntu 12.04 precise 3.5.0-26-generic 32bit (en_US.UTF-8, GNOME gnome-classic), Ubuntu 3.5.0-23-generic
3 AMD Athlon 64 Processor 3200+ ‖ RAM 1002 MiB ‖ 939S56-M
4 nVidia G96 [GeForce 9400 GT] [10de:0641] {nvidia}
5 eth0: SiS 190 Ethernet Adapter [1039:0190]
_gladiator_
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Iron Browser v. 19.0.1100

Δημοσίευσηαπό eliasps » 09 Ιουν 2013, 00:28

Στην απάντηση του Γιώργος Φιωτάκης δεν φαίνεται να υπάρχει επιθετικότητα, ούτε έλλειψη σεβασμού. Έγινε μία παρατήρηση περί "Linux Ubuntu / Ubuntu Linux" και σχόλιο περί παλιάς έκδοσης, τα οποία ίσως παρεξηγήθηκαν.
Στην δική σου απάντηση, το ύφος είναι ξεκάθαρα επιθετικό. Η παρατήρηση έγινε για αυτή την απάντηση, ωστόσο το σχόλιο "Παρακαλώ να μην συνεχιστεί η συζήτηση σε αυτό το ύφος." απευθύνεται προς όλους.
H απάντηση του dim459 είναι εκτός θέματος και προφανώς την πυροδότησε η δική σου. Πράγμα που δεν αποτελεί δικαιολογία. Το ίδιο όπως η ακριβώς παραπάνω (δική σου), που πυροδοτήθηκε από του dim459 και δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση.
Αλυσίδα είναι και αν δεν σταματήσει κάποιος, τότε η κουβέντα ξεφεύγει και από το θέμα και από τους κανόνες.

Φυσικά, λόγω ποικιλίας απόψεων και των ιδιαιτεροτήτων του γραπτού λόγου, είναι φυσικό και διαφωνίες να υπάρξουν, και πιθανότατα λανθασμένη κρίση του περιεχομένου μίας απάντησης.
Στόχος είναι να μην παίρνουν έκταση αυτές οι αντιπαραθέσεις, να λύνονται αν αυτό είναι δυνατόν και να παραμείνει η συζήτηση εντός θέματος. Αυτός ήταν και ο σκόπος της παρατήρησης.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :)

Στο θέμα μας:

Αν το πρόβλημά μας επιλυθεί, επιλέγουμε το θέμα που βοήθησε στην επίλυση και πατάμε το κουμπάκι Εικόνα. Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε κάποιον να βρει εύκολα τη λύση σε παρόμοιο θέμα απλά πατώντας πάνω στο πράσινο τικ.

Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Re: Iron Browser v. 19.0.1100

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 10 Ιουν 2013, 19:53

Ούτε επιθετική ήταν η δημοσίευση μου, ούτε τέτοια πρόθεση είχε.
Κάνονικά δεν θα έπρεπε να το διευκρινήσω καν αλλά καλό είναι να ξεκαθαρίσει αυτό. Τέλος από εμένα.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet