Συντονιστής: the_eye
ale3andro έγραψε:Εγώ χρησιμοποιώ το utorrent/μtorrent. Παρόλο που δεν είναι Open Source είναι free, τρέχει με wine και οι ταχύτητες που πιάνει σε σχέση με το transmission έχουν διαφορά μέρας με τη νύχτα.
ale3andro έγραψε:Πάντως έκδοση 6 για Linux του BitTorrent δεν φαίνεται να υπάρχει... Ίσως τελικά πρέπει να στραφείς σε κάτι άλλο.
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
Babis_ECE έγραψε:Deluge με διαφορά. Ότι πιο κοντά στο uTorrent των Windows, αρκετά ελαφρύ πρόγραμμα, και με διαρκές update.
makis έγραψε:Babis_ECE έγραψε:Deluge με διαφορά. Ότι πιο κοντά στο uTorrent των Windows, αρκετά ελαφρύ πρόγραμμα, και με διαρκές update.
Αυτό βλέπω κι εγώ παιδιά.
Μπορείτε να βοηθήστε όμως όσο αναφορά την επίτευξη των μέγιστων τιμών απόδοσης στις ρυθμίσεις?
Επίσης πρέπει να ανοίξω άλλες πόρτες με αυτές που έχω στο vuze?
makis έγραψε:Babis_ECE έγραψε:Deluge με διαφορά. Ότι πιο κοντά στο uTorrent των Windows, αρκετά ελαφρύ πρόγραμμα, και με διαρκές update.
Αυτό βλέπω κι εγώ παιδιά.
Μπορείτε να βοηθήστε όμως όσο αναφορά την επίτευξη των μέγιστων τιμών απόδοσης στις ρυθμίσεις?
Επίσης πρέπει να ανοίξω άλλες πόρτες με αυτές που έχω στο vuze?