Firefox: Προβλήματα, ερωτήσεις, απαντήσεις...

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Re: Firefox: Προβλήματα, ερωτήσεις, απαντήσεις...

Δημοσίευσηαπό Alexpag » 12 Νοέμ 2009, 02:11

Τελικά μέσω του ubuntu mini chat βρέθηκε η λύση και ευχαριστώ πολύ τον χρήστη Blackfate. Έφταιγαν οι ρυθμίσεις στους dns server μου. Οπότε πάμε network connections - edit στη σύνδεσή μας και στο iPv4 settings επιλέγουμε Αutomatic (DHCP) addresses only και στην επιλογή DNS servers έβαλα 208.67.222.222. Πατάμε disconnect και μετά πάλι connect και τα addons πλέον εγκαθίστανται κανονικά, χωρίς να εμφανίζεται το download error -228. Ειλικρινά χάρηκα πολύ που λύθηκε το πρόβλημα γιατί είχα απελπιστεί. Και πάλι ευχαριστώ όσους βοήθησαν. :thumbup:
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu MATE 18.04 LTS (Bionic Beaver) 4.15.0-20-generic 64bit (el_GR.UTF-8, MATE)
3 Genuine Intel CPU T1600 1.66GHz ‖ RAM 2940 MiB ‖ Wistron 3612 - Hewlett-Packard Compaq Presario CQ60-200ED Notebook PC
4 Intel Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics [8086:2a42] {i915}
5 wls1: Qualcomm Atheros AR242x / AR542x Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:001c] (rev 01) ⋮ enp1s0: Realtek RTL8101/2/6E PCI Express Fast/Gigabit Ethernet controller [10ec:8136] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Alexpag
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 12 Νοέμ 2009, 03:03

Άρα το πρόβλημα ήταν το DNS, αν παρατηρήσεις καθυστερήσεις από δω και πέρα σε σελίδες, άλλαξε τον διακομιστή DNS με αυτόν που δίνει ο πάροχος σου, αυτός που έβαλες είναι opendns και μερικές φορές καθυστερούν δραματικά.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Alexpag » 12 Νοέμ 2009, 03:13

To άλλαξα σε ευχαριστώ πολύ! ;)
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu MATE 18.04 LTS (Bionic Beaver) 4.15.0-20-generic 64bit (el_GR.UTF-8, MATE)
3 Genuine Intel CPU T1600 1.66GHz ‖ RAM 2940 MiB ‖ Wistron 3612 - Hewlett-Packard Compaq Presario CQ60-200ED Notebook PC
4 Intel Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics [8086:2a42] {i915}
5 wls1: Qualcomm Atheros AR242x / AR542x Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:001c] (rev 01) ⋮ enp1s0: Realtek RTL8101/2/6E PCI Express Fast/Gigabit Ethernet controller [10ec:8136] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Alexpag
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 12 Νοέμ 2009, 04:30

@Alexpag
:think:
Αυτά δεν τα κάνει το router σου ?
αλλάζοντας τους DNS από τον υπολογιστή τι έχεις να κερδίσεις ειδικά όταν είναι τόσο αργοί ?
Από περιέργεια ρωτάω
φιλικά
:)
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MaDal » 12 Νοέμ 2009, 04:55

Καλησπέρα...Εχω το εξης προβλημα με τον firefox 3.5.5.Οταν μπω στο facebook και προσπαθησω να παιξω poker ( :D ) τοτε δεν μου εμφανιζονται τα τραπεζια και οι φιλοι μου που ειναι συνδεδεμενοι, με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω...Δεν εχω αντιμετωπησει καποιο παρομοιο προβλημα σε καποια αλλη σελιδα...Εχω περασει τον flashplayer και απο τον synaptic και απο το site της adobe..Δοκιμασα μηπως ο opera λησει το προβλημα αλλα κ αυτος τα ιδια...Ο Μονος browser που δεν εχω αυτο το προβλημα ειναι ο epiphany..Καποια βοηθεια για το προβλημα μου? :problem: (Εχω μια εικονα που ισως βοηθησει να καταλαβετε το προβλημα αλλα δεν ξερω πως να την αναιβασω...:P) Ευχαριστω πολυ..
MaDal
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 12 Νοέμ 2009, 05:20

@MaDal
Καλώς ήλθες στο Forum
Δώσε ένα link με το poker αυτό να το checkάρουμε να δούμε τι μηνύματα στέλνει και πως
μπορούμε να το ξεγελάσουμε η αν γίνεται τελικά κλπ
Εν τω μεταξύ
δοκίμασε να βάλεις το User Agent Switcher
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/59
και βάλε ότι έχεις κάποιον άλλο browser και πες μας

Λοιπόν παιδιά μόλις πριν από λίγο μπήκε και ο Firefox 3.5.5 στο ubuntu repositories :thumbup: βρρρ για update :P

Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MaDal » 12 Νοέμ 2009, 05:50

Καλως σας βρηκα..Περασα το User Agent Switcher αλλα δεν αλλαξε κατι..Δεν μπορω να δωσω link γιατι ειναι game στο facebook και πρεπει να εισαι μελος(το παιχνιδι λεγεται zynga poker)..Δεν μου στελνει καποιο μυνημα το poker οταν ανοιγει..Απλα δεν μου βγαζει τις λιστες με τα τραπεζια...Μου δειχνει δηλαδη εναν κενο ασπρο πινακα...
Mtb--------Gigabyte Ga-Ep43-Ds3
Cpu--------Intel Quad Core Q6600 2.4 Ghz
Ram-------Supertalent T800UX2GC4 2GB (2X1GB) DDR2 PC6400 800MHZ
Vga--------Asus Radeon Hd 4870 (512 Mb)
Psu--------Galaxy 800 watt
Hdd--------Ata Wdc WdS2500ks-00MJB0 (250 Gb)
MaDal
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 12 Νοέμ 2009, 09:04

Καλημέρα σε όλους!
Alexpag έγραψε:Τελικά μέσω του ubuntu mini chat βρέθηκε η λύση και ευχαριστώ πολύ τον χρήστη Blackfate. Έφταιγαν οι ρυθμίσεις στους dns server μου. Οπότε πάμε network connections - edit στη σύνδεσή μας και στο iPv4 settings επιλέγουμε Αutomatic (DHCP) addresses only και στην επιλογή DNS servers έβαλα 208.67.222.222. Πατάμε disconnect και μετά πάλι connect και τα addons πλέον εγκαθίστανται κανονικά, χωρίς να εμφανίζεται το download error -228. Ειλικρινά χάρηκα πολύ που λύθηκε το πρόβλημα γιατί είχα απελπιστεί. Και πάλι ευχαριστώ όσους βοήθησαν. :thumbup:

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι αυτός ο τρόπος λειτούργησε και σε εμένα, είναι η λύση στο πρόβλημα που είχα και τώρα μπορώ να κατεβάσω από τον δικό μου σκληρό δίσκο πρόσθετα κανονικά. :)
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Άρα το πρόβλημα ήταν το DNS, αν παρατηρήσεις καθυστερήσεις από δω και πέρα σε σελίδες, άλλαξε τον διακομιστή DNS με αυτόν που δίνει ο πάροχος σου, αυτός που έβαλες είναι opendns και μερικές φορές καθυστερούν δραματικά.

Ναι το πρόβλημα ήταν το DNS, αυτό που είπες για τον διακομιστή ... εννοείς ότι καλό είναι να βάλουμε την προτεινόμενη διεύθυνση DNS μέσα από το ρούτερ; Εγώ για παράδειγμα μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ μου και συγκεκριμένα στην καρτέλα σχετικά με το DNS, σε εκείνη την καρτέλα έχει μια προτεινόμενη διεύθυνση.

Να βάλω την διεύθυνση "Preferred DNS Server";

υγ: ευχαριστώ ουμπουντίστες γιατί πλέων μπορώ να κατεβάσω πρόσθετα για τον firefox κανονικότατα! :thumbup:
έβαλα και την έκδοση 3.5.5
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 12 Νοέμ 2009, 09:11

MaDal έγραψε:Εχω μια εικονα που ισως βοηθησει να καταλαβετε το προβλημα αλλα δεν ξερω πως να την αναιβασω...:P

sokoban4ever έγραψε:@MaDal
Καλώς ήλθες στο Forum
Δώσε ένα link με το poker αυτό να το checkάρουμε να δούμε τι μηνύματα στέλνει και πως
μπορούμε να το ξεγελάσουμε η αν γίνεται τελικά κλπ

Off topic:
@MaDal καλώς ήρθες και από εμένα! :)

Για να ανεβάσεις μια εικόνα και να μας την δείξεις διάβασε τον οδηγό --> Οδηγίες για την δημοσίευση εικόνων/screenshots στο forum
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 12 Νοέμ 2009, 12:40

@MaDal
Τωρα που δοκιμασα με δυο-τρια poker games (texas poker,poker palace) μια χαρα παιζουν σε εμενα... :think:

Ανοιξε τερματικο και δωσε το παρακατω
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get remove --purge flashplugin-nonfree flashplugin-nonfree-extrasound

Κατεβασε το Adobe Flash Player απο εδω http://get.adobe.com/flashplayer/
επελεξε .deb for ubuntu 8.04+ και με διπλο κλικ εγκατατσαση
Μετα κανε οτι λεει εδω viewtopic.php?f=9&t=32
και μετα εκτελεσε στο τερματικο
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get remove --purge swfdec-mozilla swfdec-gnome mozilla-plugin-gnash gnash

Και λογικα θα εισαι ok! :thumbup:
Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080
Desktop 2: Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangoli i386
AMD Athlon 64 X2 5800+ │ 1024Mb │ nForce 7600 256MB (onboard) | 1024 x 768
Laptop : Sony Vaio VGN-N11m : Ubuntu 14.04Lts Trusty Tahr i386 (Mate desktop)

*Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες
*Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Launchpad: vagrale
IRC: vagrale13
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ